Hvordan kan jeg lade telefonen min Sprint-kontoen min?

May 3

Hvordan kan jeg lade telefonen min Sprint-kontoen min?

Hvis du er interessert i å kjøpe den nyeste telefonen på Sprint nettverket, men ikke har midler til å kjøpe enheten samtidig, kan du lade telefonen kontoen Sprint. Sprint tilbyr ikke denne til hver kunde, og vanligvis må du være en langsiktig kunden før du kan fakturere telefoner og annet utstyr til kontoen. Men Sprint kan også være mildere å tilby dette alternativet bedriftseiere konsernregnskapet, i stedet for forbruker-baserte kontoer. Sprint kan også tilby dette alternativet hvis du har fra tre til seks måneder med tilfredsstillende betaling historie.

Instruksjoner

• Besøk en Sprint butikk og snakke med en representant eller leder å se hvis telefonen kan faktureres på kontoen. Sprint har autorisert forhandlere og corporate butikker som fungerer annerledes. For eksempel kan du ha en autorisert forhandler lade telefonen kontoen å få bedriften, men en corporate Sprint-lager kan ikke gjøre det samme.

• Kontakt en kundestøtterepresentant over telefonen for å se om de kan lade telefonen til kontoen. Kundestøtterepresentanten kan gå gjennom din kreditthistorie og muligens gjøre en beslutning om lading utstyr til kontoen. Understreke hvor lenge du har vært med Sprint for å se om du er kvalifisert for en oppgradering.

• Være forberedt på å betale full pris for telefonen, i stedet for rabatterte priser. For eksempel kan du bli belastet full pris for telefonen selv om det er kvalifisert for rabatt. Du kan fortsatt kunne dra nytte av rabatten, men telefonen vil skyldes på neste regning, som kan få deg til å betale en større mengde penger, først.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com