Hvordan forbedre Am / Fm Auto Radio mottagelse

May 6

Hvordan forbedre Am / Fm Auto Radio mottagelse

Lytte til radio på enten en favoritt er eller favoritt FM-stasjon mens du kjører en bil kan gjøre turen virke raskere. Når radiostasjonen er uklar eller uklar, stasjonen blir irriterende i stedet for å slappe av og noen ganger ender opp som en distraksjon. Forbedre resepsjonen ikke bare gjør musikken klarere, kan det gjøre lyden mindre distraherende. Auto mottaket avhenger av antenner for bilen, men det finnes måter å forbedre lydkvaliteten.

Instruksjoner

• Slå av elektriske enheter som telefoner, iPod, mp3-spillere eller noe annet kjører i bilen. Forstyrrelser fra elektriske enheter kan føre til dårlig mottak som er lett fast. Huske på at vindusviskerne, AC eller andre bilelektronikk kan forårsake interferens som ikke kan deaktiveres.

• Endre radiomodus til "mono" heller enn "stereo". Dette vil endre signalet og ofte forbedrer resepsjonen resultatet.

• Se på plasseringen av antennen. En antenne fronten av bilen, nær motoren, har ofte flere interferens enn en antenne på baksiden av bilen eller på bilen. Også se på høyden av antennen og sikre den fullt utvider hvis typen antenne utvide når radioen er slått en. Hvis antennen er kort eller er ikke fullt utvide, se erstatninger for bedre mottak.

• Se på antennene ledninger. En årsak til dårlig mottak er feilaktig kabling eller skade ledningene i antenner. Kontroller om antennen er problemet ved å ta en bærbar radio, slå av bilen og finne stasjonen på bærbare radioen. Hvis stasjonen er merket på den bærbare radioen, slå på bilen og prøve å finne den uten å flytte bilen på bilradio. Hvis signalet er ikke klart i bilen, er det mulig at det er et problem med ledninger. Sett antennen Hvis problemet er knyttet til kabling.

• Erstatt radio med en HD radio. I motsetning til den opprinnelige radioer i en bil hente HD-radioer klarere signaler i HD-lyd. Noen ganger er problemet med mottak av radio installert i et kjøretøy, spesielt hvis bilen er eldre. Ledninger problemer med radio seg kan føre til dårlig eller ingen mottak.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com