Installasjonstrinnene bil høyttalere

April 30

Fabrikkinstallert stereo høyttalere i kjøretøyet kan være tilstrekkelig, men hvis du ønsker en flott lyd lyd system, kan du oppgradere høyttalerne. Dette kan være en ganske enkel oppgave, men kjennskap til bilstereoanlegg kan være nyttig. Dette vil ta en time eller så av din tid og noen verktøy.

Instruksjoner

• Fjern alle skruene som fester dørhåndtak, vinduet skrur og låse knapper med en Phillips-skrutrekker. Når skruene er av, skyver på dørhåndtak, vinduet skrur, og låse knapper. Fjerne dørpanelet med døren panelet popper. Sett inn panel popper mellom klipp og døren og trykk ned fast opprette innflytelse. Løft den bakre enden av panelet først, og deretter sakte arbeide mot fronten. Høyttaleren monteres på døren.

• Koble alle makt tilbehør koblet til dørpanelet. Sett inn panel popper i sporet bak på toppen av høyttaler rammen og trykk ned. Trekk forsiktig toppen halvparten av høyttaleren fra døren til metall klippet har ryddet døren. Løft den nedre halvdelen av høyttaler ut av døren. Trekk den gamle høyttaleren fra døren.

• Varme Dynamat eller Accumat med en hårføner eller varmepistol eller la den ut i solen for å varme opp.

• Spray lim. på metall overflaten av døren Trekke støtte av Dynamat eller Accumat eller lim. Bruk varmepistol eller hårføner varmer materialet som du plassere den på metalloverflate. Trykk materialet på metall med rull så den fester seg til overflaten.

• Lavere høyttaler inn i høyttaler hulrommet og sett inn og stram skruene som sikre det. Dette kan gjøres gjennom Dynamat eller Accumat til metall av døren.

• Presse den positive ledningen i positiv åpningen i baksiden av høyttaleren og negative ledningen slutten inn negative åpningen på baksiden av høyttaleren. Sett inn de andre endene av positive og negative ledningene i tilsvarende innganger på baksiden av radioen.

• Skru ut fabrikken åpningene på bakre dekk og trekke ut de gamle høyttalerne.

• Lavere høyttalerne inn i åpningene med ledninger som forrige høyttalerne var. Pakk elektriske tape rundt alle synlige ledninger.

• Erstatte åpningene høyttalerne i den bakre dekket. Montere dørpaneler i omvendt rekkefølge du fjernet dem. Juster plast ankere på dørpanelene og fest dem tilbake på plass. Skyv den nederste delen av panelet på plass først og jobb deg vei til toppen. Erstatt alle dørhåndtakene, vinduet skrur og døren låse knapper med en stjerneskrutrekker.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com