Hvordan erstatte en ventil pumpedekselet pakning på en Volvo 850

January 31

Ventilen pumpedekselet pakning på Volvo 850 danner en tett forsegling mellom topplokk og ventilen dekselet. Over tid, men ta olje og høye temperaturer en toll på pakningen, tvinger den til å bryte ned. Resultatet er oljen lekker gjennom utbedres og på motoren.

Instruksjoner

• Koble negative batterikabelen ved hjelp av en skiftenøkkel. Merk riktig plasseringen av hver tennpluggen wire bruker markør og maskeringstape. Trekke ledninger fra tennpluggene ved å gripe boot og trekke dem bort.

• Fjern skruene fra ventilen dekselet bruker socket og ratchet. Trekk valve fra topplokk. Du må kanskje vrikke og vri den å bli den å gå av topplokk. Skrell gamle pakning materialet fra topplokk. Hvis pakningen materiale igjen, kan du bruke verktøyet skraper for å fjerne den.

• Plass den nye pakningen på topplokk. Forsiktig sitte ventilen dekselet på pakningen og løst Installer bolter. Boltene socket og ratchet i en X-mønster til alle er stramt. Må ikke strammes bolter. Trykk hver gnist på på riktig sted. Du vil føle det på plass. Koble batteriet terminal og skru mutteren med en skiftenøkkel.

Tips og advarsler

  • Husk å koble negative batteriet terminal som beskrevet i trinn en. Gjør det kan føre til elektrisk støt.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com