Hvor å bruk Gmail som en Exchange Server for iPhone personlig e-post

April 5

Apple iPhone har en innstillinger-del der du kan koble til Gmail-kontoen og bruke den til å laste ned e-post og sende ny e-post. Funksjonen setter opp Gmail som exchange-serveren for Internett e-kommunikasjon. Når du leser en e-post, er e-post merket som "Lest" i Gmail-systemet. Alle email du slette fjernes også, så når du går tilbake til skrivebordet, gjenspeile endringer som er gjort i Gmail desktop klienten.

Instruksjoner

• Åpne en nettleser på datamaskinen. Du må først definere funksjonen IMAP i Gmail til eksternt koble til den e-posttjenesten fra en iPhone. Gå til hjemmesiden for Gmail i nettleseren og logge deg på Gmail-kontoen.

• Klikk på "Gear" ikonet i øvre høyre hjørne av programmet Gmail. Klikk "Post Settings" for å åpne vinduet for Gmail-innstillinger. Klikk på "forsendelse og popmusikk/IMAP" tab. falle i staver "Sette i stand IMAP" og klikk "Lagre." Funksjonen IMAP kan, så du kan nå koble fra iPhone.

• Trykk på "Innstillinger"-ikonet på iPhone Hjem-skjermen. I listen over innstillingsalternativer, tapper du ikonet «E-post, kontakter, kalendere». Trykk "Add Account" for å åpne en skjerm som viser alternativer for å koble til Gmail. IPhone har en standardmal, så du trenger bare å angi Gmail informasjon uten å angi e-postservere eller protokoller.

• Trykk "Gmail" å åpen det Gmail mal. Skriv inn Gmail-brukernavn og passord. Inkluder ". @gmail.com" i e-post bruker navn-tekstboksen. Trykk på "Neste"-knappen, og trykk "Lagre". Gmail informasjonen lagres til iPhone.

• Trykk på iPhone "Home Screen" knappen nederst på telefonen. Trykk på "E"-ikonet i startskjermbildet. Gmail konto åpnes, og siste 50 e-postmeldinger nedlasting og visning i iPhone-skjermen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com