Hvordan selge klassiske biler

October 4

Hvordan selge klassiske biler

Selge en klassisk eller inndrives bil er mye mer komplisert enn selge fjorårets modell. Dette er fordi du vanligvis selger til et segment av befolkningen som er interessert i å kjøpe mye mer enn bare et transportmiddel. Forstå din egen bil går langt i transaksjonsprosessen, som du sannsynligvis bli spurt mange spørsmål om mekaniske og tilpasningsdetaljene.

Instruksjoner

• Ikke bruk Kelly blå boken for å bestemme prisen på bilen. Mens dette er metoden som er akseptert for priser nye biler, faller kort av nøyaktig når det gjelder klassikere. I stedet leder online og søke etter auksjoner eller rubrikkannonser folk som selger det samme gjør og merke av biler å få en idé om hvordan din. Når det gjelder klassiske biler, det at de påvirker den endelige prisen er: laget på bestilling jobber, spesielt i maling og interiør, makt og tilpasning av motoren og år og modellen, som er spesielt viktig som bilen blir eldre.

• Være klar til å ta masse bilder hvis du planer om oppføring bilen til salgs på Internett. Folk som ønsker for å kjøpe en klassisk bil er vanligvis interessert i detaljer. For eksempel vil de som ønsker en muskel bil som 1970 Plymouth Road Runner eller 1965 Ford lynet 427, spesifikk informasjon om motoren, tilpasset maling jobb og originale interiør. En beskrivelse er vanligvis bedre følge med close-up bilder.

• Skriv ned en detaljert funksjonsliste bilen har. Liste alt du gjorde for å tilpasse bilen, for eksempel legge til opprinnelige hjul eller endre sete dekker. Kontroller at du viser merverdien som disse elementene gir og Merk Hvis disse ting er gjort for å gjenopprette det opprinnelige utseendet på bilen eller som ekstra funksjoner.

• Vis bilen for auksjon på steder som eBay Motors. Dette er en spesielt god idé hvis du har en bil, eller hvis du forventer bilen til en høy pris. eBay har en spesiell seksjon dedikert til samler biler, der biler kan posteres i henhold til deres alder (fra 1939 og tidligere til 1970-tallet biler), (Hot Rods, antikk, convertibles) og merke og modell. Prisene i eBay ofte begynner lavt, men du kan alltid sette opp et minimum og ikke selge bilen med mindre den når dette nummeret (se ressursene nedenfor).

• Legge en fast annonse på nettsteder som OldCars.com, en den største Internett-forhandleren for klassiske biler. De fleste av disse områdene en engangs avgift og deretter tillate at annonsen skal bo online til din bil selger og du ta det ned selv. Biler er vanligvis oppført etter merke, år og pris, ofte kryssreferert automatisk for å gjøre søk enklere (se ressursene nedenfor).

Tips og advarsler

  • Du vil kanskje ikke kunne hente inn investeringen med mindre den egendefinerte jobben du gjorde på klassiske bilen ble utviklet for å gjenopprette den til sin opprinnelige tilstand. Hvis du brukte penger på modernisering bilen eller legge til ikke-originale detaljer, kan dette faktisk spille mot deg når du prøver å selge til samlere.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com