Hvordan installere Solar Gard Supreme

March 10

Solar Gard Supreme er en høy kvalitet vindu film utformet for å blokkere ultrafiolett lys mens ikke forstyrre signaler som kreves av GPS, mobil eller satellitt enheter i et kjøretøy. I tillegg til å blokkere UV stråler, blokkerer Solar Gard Supreme synlig lys, gjør bilens hytta mer komfortabel for passasjerer og sjåføren. Selv om profesjonell installasjon anbefales sterkt er støtte dokumentasjonen tilgjengelig gir innsikt om hvordan å installere Solar Gard Supreme.

Instruksjoner

• Forberede vannet kreves for installasjonen. Sikre en kilde til renset eller filtrert vann er tilgjengelig, kjemikalier i vannet kan påvirke feste av filmen og gjøre installasjon vanskeligere.

• Rengjør alle Vinduer bruker en løsning av én del rensevæske for alle tre deler vann. Bruker 400 grit sliping papir eller et barberblad Fjern "dot matrix" mønster ofte funnet på kjøretøyet vinduene, som dette mønsteret kan hindre god vedheft av filmen. Aldri bruke høvelen eller sandpapir direkte til glasset, som de vil skade glasset.

• Blande såpe og vann som en program-løsning. Sikre såpe og vann blandingen i bruke filmen til bilens Vinduer er alltid det samme, så mye såpe kan påvirke feste av filmen. Det anbefales en mild såpe som baby sjampo brukes i et fast forhold av såpe vannet gjennom hele prosessen. I tillegg vurdere å legge Solar Gard vedheft promoter løsningen å gjøre installasjonen enklere.

• Sett filmen på windows med nok løsning så filmen kan plasseres. Bruk ikke så mye løsning det forårsaker filmen å skyve ned vinduet. Eksperiment for å finne riktig mengde løsning, som for mye kan føre til utvidet tørking ganger og disen i filmen.

• Start på midtstilt øverst på filmen med nal og skyve alle løsningen til hjørnene av vinduet konsekvent slag med fast press. Filmen kan bli rettet ved å trekke forsiktig i hjørnene før du går over det igjen med nal.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com