Hvordan koble en PC til en mobiltelefon på Bluetooth

April 22

Koble en PC til en mobiltelefon med Bluetooth, kan du gjøre mange ting med enhetene. Denne funksjonen oppretter en overføring port for nettverk og deling for ringetoner, multimedia-filer og Internett-tilkoblinger. Aktivere denne funksjonaliteten på både PC og mobiltelefon kan være ganske enkelt å oppnå. Denne vil hjelpe deg i å gjøre det uten problemer.

Instruksjoner

Hvordan koble en PC til en mobiltelefon på Bluetooth

1 Konfigurere datamaskinens Bluetooth-tilkobling. Klikk "Start"-menyikonet eller symbol, som vil bli plassert på skrivebordets oppgavelinjen. Velg "Kontrollpanel" i startmenyens dropbox. Når skjermbildet kontrollpanelet vises, vil du se en liste over interne alternativer som bidrar til drift av datamaskinen. Klikk "Nettverk og Internett" og velg «Endre innstillinger for en Bluetooth-aktivert enhet.» Når denne underemne skjermen, kan du se alternativer som "Gjøre oppdagbar," "Aktiverer Discovery Mode" eller «Legge til enhet.» Klikk kommandoen mest relativ. (Denne kommandoen vil variere avhengig av hvilken versjon av Bluetooth-teknologi, operativsystem og datamaskinprodusenten.)

2 Konfigurere Bluetooth-innstillingene på den mobile enheten. For å koble enheten til datamaskinen, må du gjøre det synlig også. Klikk "Meny" på tastaturet mobilenhet. I menyen, vil du se en liste over alternativer. Klikk "Settings". Finn mappen "Tilkoblinger" våre mobile enheter-menyen. I mappen "Tilkoblinger", skal "Bluetooth" vises som en undermappe.

3 Velg mappen og Konfigurer din oppdagelsesmodus. Klikk på "Discovery" "Strøm på" "Eller legge til enhet" kommandoen, og aktivere denne innstillingen. Telefonen vil begynne å laste og konfigurere de nye innstillingene. Deretter vil du se en liten Bluetooth-symbolet øverst i mobile skjermen. (Dette symbolet vises vanligvis ved batterisymbolet makt indikasjon.) Bluetooth-enheten er nå aktivert og synlig så andre enheter kan koble til den.

4 Koble den mobile enheten med datamaskinen. Datamaskinen "Control Panel" i mappen "Enheter", klikk "Sette opp et Bluetooth aktivert enhet". En Bluetooth-enhet InstallShield-veiviseren vises. Portalen stå tomt og kategorien settes automatisk til enheter. Klikk "Add" nederst på portalen. Det neste skjermbildet du ser vil be deg å konfigurere koble enheten. Siden den mobile enheten er allerede konfigurert, sjekk boksen som sier "enheten er konfigurert og klar til å bli funnet." Dette bør være den eneste boksen på siden. Klikk "Neste" for å tillate datamaskinens Bluetooth-modul å oppdage den mobile enheten. Neste skjermbilde skal vise en miniatyr ikon med modellnavn og nummer på mobiltelefonen.

5 Merk den mobile enheten ikonet og klikk "Neste" når knappen blir aktiv. Den neste skjermen vil be deg angi et passord for tilkobling av enhetene. Vil det være flere alternativer men velger alternativet som sier «La meg velge min egen passord.» (Du vil angi denne samme kode i den mobile enheten når du blir spurt.) Angi passordet du velger i skjemaet tomt dataene gitt. Klikk "Neste" så datamaskinen begynner å søke for den mobile enheten. Din "Ny maskinvare funnet"-melding vises og ber deg om å velge en handling du installasjon.

6 Velg alternativet "Finne og installere driveren (programvare)". Datamaskinen vil nå automatisk installere driverprogramvare for den mobile enheten. Datamaskinens Bluetooth-modul vil nå fullføre tilkoblingen. InstallShield-veiviseren vises igjen i neste skjermbilde. En melding vises med den mobile enheten spesifikasjoner og teknisk informasjon. Klikk "Fullfør" for å fullføre tilkoblingen. Bluetooth-modulen skal nå vises med alternativer for å overføre filer mellom de to enhetene. Dette er indikasjonen på at enhetene har vært koblet til og konfigurert.

Tips og advarsler

  • Kontroller at begge enhetene er fullt ladet eller koblet til noen form for strømkilde før du starter tilkoblingen for å unngå tilkoblingsfeil. Pass på at datamaskinen og mobiltelefonen er begge Bluetooth kompatible og dyktige.
  • Ikke arbeidsudyktig din Bluetooth oppdagelsesmodus på hver enhet før du har fullført hele prosessen.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com