Hvordan lage en tekst refleksjon effekt ved hjelp av Adobe Photoshop CS3

December 6

Teksten er en nødvendighet for nettsteder og print, så å vite hvordan du konverterer kjedelig til noe dekorative er nyttig. Iøynefallende tekst refleksjoner vises mye i ulike medier. Du kan opprette en tekst refleksjon med grunnleggende Photoshop teknikker bruker Photoshop CS3 eller alle nyere versjoner av programmet. Skrive hele effekten krever bare i lagpanelet, en lagmaske og forløpningsverktøyet.

Instruksjoner

1 Åpne Photoshop, og velg "File", deretter "New". Velg en størrelse og oppløsning for filen og klikk "OK".

2 Velg en bakgrunnsfarge for filen. Klikk fargekartet forgrunnen. I dialogboksen Fargevelger, klikk en farge å bruke og deretter "OK". Trykk på "Alt" og "Del" for å fylle laget "Background" med fargen du velger.

3 Klikk på "Vannrett Type-verktøyet".

4 Gå til alternativlinjen, velger en skrift og Velg størrelse og farge for din type.

5 Klikk i dokumentet og Skriv ut et ord eller korte uttrykk.

6 Velg "Rediger" og "Free Transform" for å justere størrelsen og plasseringen av din tekst. Klikk og drar håndtakene i hjørnene av markeringsrammen for å øke eller redusere størrelsen. Hold nede SKIFT-tasten for å begrense proporsjonene til teksten. Klikk i markeringsrammen fri transformering og dra for å flytte teksten. Dobbeltklikk inni boksen gjelder transformasjon når du er ferdig.

7 Klikk på lag med tekst i Lag-panelet og deretter kopiere den ved å dra ikonet nytt lag nederst i lagpanelet. Det nye lag ikonet ligner et ark med en brettet hjørne.

8 Velge "Rediger," "Transform" og "Vend loddrett."

9 Klikk på "MoveTool." Hold nede "Shift"-tasten, og klikk og dra kopiere teksten nedenfor den opprinnelige typen. Plasser type slik at bunnen av de to lagene litt berører.

10 Klikk på laget maske ikonet nederst i lagpanelet. Se etter ikonet som er en grå firkant med en hvit sirkel i midten.

11 Velg gradientverktøyet "" og klikk på "Graderingsprøven" på alternativlinjen. Velg svart og hvitt gradient fra menyen.

12 "Shift"-tasten, og klikk deretter med gradientverktøyet nederst på motsatt teksten. Mens du klikker, dra verktøyet opp til toppen av teksten. Den svarte delen av graderingen gjør at teksten toning å skape illusjonen av en refleksjon.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com