Hvordan lage min egen elektrisk eksos Cutout

January 19

Hvordan lage min egen elektrisk eksos Cutout

Elektrisk eksos utklipp er en unik og velprøvde måte å ha best av begge verdener hvor eksosanlegg er bekymret. En elektrisk eksos utskjæring lar bilen kjøre stille og normalt mesteparten av tiden, men du kan åpne den ved en bryter for å gjøre bilen høyt og fort i sekunder. Elektrisk eksos utklipp kan være kostbart å kjøpe, men å lage en selv er et mindre dyr alternativ hvis du har materialer, verktøy og noen fabrikasjon ferdigheter.

Instruksjoner

• Skjær med en jeksel eller så fem rektangler fra en 1/16-tommers rustfritt stål plate. Cut to som måler 12 inches av 3 inches (sidene av boksen) og tre som måler 12 inches av 6 inches (øverst og nederst) Cut to mer rektangler som måler 3 1/4 tommer x 6 1/14 tommer som slutten plater.

• Midtstiller store endene av din slip-fit kort på slutten plater og sveise dem på plass. Klippe platen i slutten-plate metall inni kortet rør med en gigg-så, så glatt felles mellom slutten plater og innsiden av kortet rør med en dør jeksel eller roterende verktøy.

• Weld boksen sammen med kortet siden slutten plater vender utover. Glatt sveiser og trim overflødig fra slutten platene med en jeksel. Du vil ende opp med en rektangulær boks måler 12 inches av 6 inches av 3 inches. Skriver et rektangel på bunnen av boksen; det skal måle en halv-tommer fra sidene og foran og 1 tommers fra baksiden. Kuttet denne rektangulære platen av boksens bunnen med en cut-off hjul.

• Fest din hengslene på innsiden baksiden av boksen med hengselmekanisme grossist. Du kan bore hull og fest den med bolter eller weld det, uansett hva du foretrekker. Koble den andre siden av din hengslene å det rektangulære slik at "dør" hengsler innover. Du må kanskje gjøre noen sliping og etterbehandling med dør jeksel å få alt fungerer problemfritt.

• Kuttet en annen plate fra midten av den tredje 12-tommers-av-6-tommers platen. Rektangulær cut-out skal måle 1 tomme fra sidene og 1 1/2 inches fra foran og tilbake. Holde det mot bunnen av boksen. Denne platen vil fungere som en flens for "dør" til å hvile mot. Bore hull som er 1/8-tommers større enn bolt hodene i døren og nederst så du kan vedlikeholde forsamlingen. Weld flensen nederst på forsamlingen.

• Dikte en brakett for å montere makt-vinduet servo foran utskjæringen, orientere det slik at aktuator stangen ansikter bakover mot døren hengslene. Weld en halv-tommers høye, 3-tommen-lang "fin" nederst på felle døren, plassere den like foran hengselet og orientere det slik at det kjører foran å bak. Presse din dørlås servo helt ned, og dikte sammenhengen stang fra servo aktuator spissen til rundt midten av "fin."

• Utvide servo og holde aktuator stangen på plass å åpne felle døren mens du gjør dette. Spille med forskjellige rod posisjoner på fin før du finner en som åpner døren helt når servo er utvidet, og lukkes når servoen trekker i. Ca 1 tomme fra hengselet skal fungere for de fleste motorer. Borer et hull i fin og sett din aktuator stav.

• Koble servoer til 12-volts strøm du funksjonen. Hvis alt fungerer riktig, vil døren svinge alle vei åpne når servo utvider. Du kan velge å dekke innsiden av flensen med høy temperatur silikon RTV å forsegle den.

• Sjøsprøyt din eksosrør med hvit spraymaling før klippe dem. Deretter kjøre bilen for et par full throttle kvart mile løyper. Gå under bilen og se på maling. du vil merke at noe av det har brent bort. Punktet der malingen brenner stopp og den hvite malingen starter er ideelt for din kutt-ut. Merk en linje rundt røret der malingen stopper. Måler 12 1/2 inches bakover fra linjen og lage en annen linje.

• Klipp 12 1/2-tommers delen ut en Stempelkompressorer så eller jeksel. Skyv en eksos klemme over fremre og bakre rør utvidelser på din kutt-ut, og deretter skli utskjæringen rør utvidelser over kuttet rør endene for å fylle gapet mellom dem. Stram slangeklemmer med ratchet og socket.

• Installere en eyelet connector på svart bakken ledningen kommer ut av din servo. Bore 3/32-tommers diameter hull foran din kutt-ut. Hold eyelet koblingen til hullet og kjøre en selv trykke skrue i hullet med en drill og mutter-driver borekronen å sikre å cut-out. Bruk en rumpe kontakten for å koble servo er strøm ledning til en 15-fots lengden på ledningen.

• Koble den andre enden av røde ledningen til en bryter inne i bilen. Det er mange måter å montere og wire en bryter, og ulike typer brytere. Uansett hva slags bryteren du velger eller hvor du vil installere den, kobles makt-wire utvidelsen til strøm ut terminalen på bryteren. Koble strøm-i terminalen på bryteren til 12-volts strøm som sikringsskapet eller batteri.

Tips og advarsler

  • Mens mer komplisert enn tradisjonelle "butterfly" ventilen eksos utklipp, er denne fellen-dørs design overordnet det på flere måter. Først, den store, rektangulære kammeret fungerer som en eksos resonator når døren er stengt, for å mellow ut eksos notatet. Vinklet felle døren kan eksos strømme jevnere ut av røret enn en tradisjonell utsparing, og enorm åpningen øker flyt mer enn en standard 3-tommers cutout.
  • Kan du dekke servomotor med plast og dikte et metall cover for å beskytte den mot vær og innvirkning skade. Du kan også bruke C-klipp eller splinter å beholde din aktuator stang og gå over din sveiseskjøter med lyddemper kitt å forsegle dem.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com