Reparere Tips for en RCA-HD56W66

October 16

RCA-HD56W66 er en bakprojisering, HD TV. Det kombinerer ypperste innen underholdning viser teknologi med intuitiv brukervennlig på skjermen instruksjon. Men som med alle HDTVs, vil du komme over mindre driftsproblemer innimellom. Heldigvis, de fleste av disse problemene kan rettes ved hjelp av noen tips.

TV slås ikke på

Sikre TV er riktig koblet til veggen socket strømforsyningen. Sjekke stikkontakten fungerer som den skal ved å teste et annet apparat i samme kontakt. Prøv også kontrollere frontpanelet kontrollene ikke er låst. Tilgang til "Foreldrekontroll"-menyen og velg "Front Panel blokk." Fjern markeringen av unchecking boksen.

TV slås av seg selv

Tidsuret ikke er aktivert ved å trykke viktigste menyknappen på fjernkontrollen eller sett, velge tid meny, og sikre statusen settes til "Off". Sikre din husholdning spenning er ikke for høyt eller for lavt. I tilfelle en makt kirurg "Elektronisk beskyttelse krets" ville ha blitt aktivert og deaktivert TV. Vent 30 sekunder og slå TV på nytt. Hvis alt annet mislykkes, koble TV og vente til 10 minutter før slå på igjen.

TV slås på seg selv

Sikre vekker timer, eller auto-på-funksjonen ikke er aktivert. De vekker tidsinnstillinger kan også nås via gang-menyen fra hovedmenyen. Fjern merket i boksen for å deaktivere vekker timeren. Gjør det samme for funksjonen auto-on. Kontroller også knappene på fjernkontrollen ikke blir deprimert tilfeldigvis, har ikke noe jamming knappene, og at eksterne seg selv ikke har hatt noen traumer.

Ingen bilde, ingen lyd, men the TV er på

Kontroller funksjonen "Kabel/Air" er satt til riktig posisjon. Angi oppsettmenyen kanal via hovedmenyen og velg «Kabel» hvis du er koblet til en kabel-leverandør, eller velg "Air" Hvis du bruker en antenne. Kontroller det er ingen avbrudd i kringkasteren. Sjekk andre kanaler å bekrefte. Også stille TV kanal 3 eller 4 når du bruker en Videospiller koblet med en koaksialkabel til "Kabel/antenne" kontakten. Kontroller Videospilleren er også i riktig modus.

Søkefunksjonen kanalen finner ikke alle kanaler

Sikre input-kabelen koblet til analoge eller digitale inndata er ikke løst. Husk å eksperimentere med plassering noen off-air antenne høyere. Dette står vanligvis en stor sjanse til å forbedre mottak. Kontroller også kabel-TV-inngang er koblet til den analoge inndata. Ikke koble den til inngangen.

Fjernkontrollen er Malfunctioning

Sikre det er et klart syn bane mellom fjernkontrollen og fjernkontrollen mot sensoren på TV. Noe blokkerer fjernkontrollen vil hindre det kommunisere riktig med TV. Kontroller også at fjernkontrollen er i TV-modus. Trykk TV-knappen på fjernkontrollen. Endelig, fjerne batteriene og trykke ned nøkkelen nummer én i minst ett minutt å tømme mikroprosessoren. Slipper nummer én og bytte batterier. Gjenta og omprogrammere fjernkontrollen hvis nødvendig.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com