Hvordan Program Motorola HT1000 Radio

March 4

Hvordan Program Motorola HT1000 Radio

Motorola HT1000 radioen var populære toveis radio med politi, brannmenn og ambulansepersonellet fordi det er robust, liten, enkel å bære, har gode stemme taleforståelse og er rimelig. Selv om den ikke lenger er i produksjon, er disse radioer fortsatt populære i dag. Det tilbyr Motorolas bredeste utvalg: 136 til 174 Megahertz fullt band VHF-modus. I HT1000 kan også skanne alle sine operative kanaler og kan gi en rekke signalering alternativer. Et problem for potensielle brukere av HT1000 er den proprietære Motorola programvare er nødvendig for å programmere den.

Instruksjoner

• Be om Motorola radio service programvare, også kjent som RSS, Motorola's business nettsted. Du må registrere og godtar deres vilkår for bruk avtalen.

• Slå maskinen og gå inn i DOS-modus. Du kan bruke en DOS-oppstartsdiskett eller starte datamaskinen på nytt i Windows DOS. Hvis du ikke arbeider i DOS, kan du ende opp ødelegge programvaren kontrollere din HT1000.

• Slå din Motorola HT1000. Knytte vrbord kabelen til din HT1000 og datamaskinens serielle port. Forsterk din Motorola HT1000 radio.

• Åpne mappen du kopierte RSS, og starte opp filen HT1000. Trykk enter for å komme forbi det første velkomstbildet. Før programmering din HT1000, kan du ta en sikkerhetskopi av gjeldende konfigurasjon ved å trykke F3 og deretter F2 i Get-lagre-klone-menyen, og til slutt F7 for å lagre konfigurasjonen til datamaskinen.

• Funksjonsinnstillinger Get-lagre-klone RSS ved å trykke F10. Programvaren hovedmenyen trykker du F4 nå endre/visning Radio Codeplug Data-menyen. Du kan bruke denne menyen til å omprogrammere alle aspekter av din Motorola HT1000. Tilbake til Get-lagre-klone menyen og trykke F7 for å lagre dataene dine programmert.

• Gå tilbake til hovedmenyen og trykke F8 for å gå til programmet Data i Radio-menyen. Trykk F8 igjen for å fortsette med dataene skriving til radioen. Når RSS er ferdig med å kopiere data, slå din radio og trekk kabelen til vrbord.

Tips og advarsler

  • I DOS bruker du "cd" og navnet på mappen for å endre kataloger; "dir" å få en liste over filer i en mappe, og skriv inn navnet på filen og trykk enter for å laste inn et program.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com