Struts vs Coilovers

January 17

Struts vs Coilovers

Bilens hjuloppheng har direkte innvirkning på kjørekomforten, håndtering og høyde. MacPherson struts suspensjon bruker en enkel støtdemper design. Coilover suspensjon tilbyr ri høyde og svinger justering for prestasjonsorienterte drivere.

Design

Biler fra kompakte biler til sport nyttekjøretøyer kommer med MacPherson struts suspensjon grunn av enkelheten. Struts bruk våren og støtdemper, som tappene på en kontroll arm kuleleddet. Coilovers erstatte struts. Coilovers har en våren sentrert på en gass fylt, justerbar dempende system, som kobles til kontrollarmen.

Fordeler

Justering er en hovedgrunn folk installere coilovers. Dempende systemet har et bestemt utvalg av våren innstillinger avhengig av modell. alt fra semi soft til ekstremt vanskelig. En stiv våren hastighet forbedrer svinger ved å redusere kroppen rulle og øke grep. Angi en lavere ride høyde er en annen fordel med coilovers. Senke et kjøretøy senker tyngdepunktet redusere kroppen rulle, som forbedrer håndtering. Struts koster mindre enn coilovers, og tilbyr en mer behagelig tur.

Ulemper

Struts har ikke samme grad av justeringsmuligheter som coilovers. Drivere interesse for et høyere nivå av svinger vil ikke kunne justere våren priser eller ri høyde ved struts. Coilovers reduserer ofte kjørekomforten som en handel av for bedre håndtering.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com