Hvordan erstatte rotoren i en Oldsmobile Alero

June 15

Selv om du kan ha perfekt god bremseklosser og calipers på din Oldsmobile Alero, hvis bilen er pulserende og shuddering da du bremse, kan rotorene være skyldige. Om rotorer sjelden trenger å byttes ut, hvis de blir skjev eller slitt, er det tid til å ha dem kom spørsmålet, og hvis det ikke fungerer så er det på tide for å kjøpe nye.

Instruksjoner

• Kjøpe riktig rotorene for din Alero. Besøk din lokale bil deler lagre eller bestill online foran eller bak settet med rotorene for bilen. Erstatter alle rotorer på kjøretøyet er ideell, men du må erstatte din rotorer ett sett om gangen i stedet for individuelt for å unngå usikre og ujevn bremsing.

• Jack opp din Oldsmobile Alero med en bil jack og jack står. Hvis du er jekke opp hele bilen, må du sette jack står under kjøretøyet i en formasjon som vil forhindre bilen fra vippe eller faller utenfor jack står. Bruk fire eller flere sikre bilen på plass. Blokk hjulene for å holde bilen fra bølgende.

• Ta av dekk- og hjulenheten samlingen ved første løsner lug vanskelige problemer og ta av hjulet. Bruk en socket fastnøkkel eller en luft skralle med en passende adapter for å fjerne samlingen hjulet.

• Knytte en C-klemme til brems skyvelære med endene mot baksiden av caliper kroppen og utenbordsmotor skivebrems puten.

• Komprimere stempelet til caliper bar som vil føre til caliper å flytte tilbake fra rotoren. Ta av C-klemmen. Bruke en mekaniker wire å støtte caliper og deretter fjerne gamle rotoren. Være sikker på å ikke koble brems slangen fra caliper eller du må deretter blø bremsene etterpå.

• Installere nye rotoren og deretter installere brems skyvelære og brems skyvelære braketten å fullføre suspensjon knoke. Fullfør ved å sette montering av hjul og dekk tilbake på plass.

• Gjenta dette for alle rotorer du erstatter. Pass på å erstatte en rotor gangen, fjerne ett hjul om gangen. Når du er ferdig, lavere bilen og stram lug hjulmuttere med en momentnøkkel. Bør du teste kjøre bil å sørge for at alt er i orden.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com