Bensin går dårlig?

October 2

Bensin går dårlig?

Hvis du planlegger å lagre bilen for en lengre periode, eller hvis du er eier av en plug-in hybridbil som Chevrolet Volt og bruke lite gass, kan du spørre deg selv om bensin går dårlig over tid. Svaret er utvetydig Ja, og det er et par forskjellige grunner.

Fordamping

For å brenne i bilens motor, inneholder bensin svært flyktige forbindelser. Over tid fordampe mange av disse forbindelsene bare, forlater resulterende gassen mer kraftig på tilsetningsstoffer og med en lavere virkningsgrad. Etter lang tid går, brenner bensin vil produserer svært lite energi hele og vil føre til dårlig ytelse.

Oksidasjon

Mens energi komponent fordamping påvirker ytelsen, kan gamle gass oksidasjon faktisk skade bilen. Gassen oxidizes når hydrokarboner reagerer med oksygenet i luften. Den resulterende sammensatt har en ulike kjemiske sammensetning enn nye gass og faktisk kan skade ditt drivstoff linjene, forgasser, sprøytebrukere eller andre systemkomponenter.

Vannforurensning

Selv bensin sitter i de store lagertankene ved en bensinstasjon er utsatt for svikter. Over tid trekker bensin i vann som varme fører til å utvide og kondensere. Vann i drivstoffet kan være svært skadelig for motoren, så unngå bensinstasjoner med svært lett trafikk.

Lagre en bil

For å unngå skade bilens drivstoff system, aldri lagre det i perioder av mer enn et par måneder med gass i tanken. Auto leverandørselskaper selge tilsetningsstoffer som gjør gassen mer stabil over tid, men det beste alternativet er å la tanken tørr og fylle frisk bensin før starte den på nytt. Hvis du allerede har gjort denne feilen, fyll tanken med mye frisk gass som mulig før du kjører bilen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com