Slik tilpasser du en forestilling en Chevrolet HHR

May 29

Chevrolet HHR er en SUV med en stor forestilling. Hovedartist er glatt og ren med bare noen få kanaler og to Last lys. Standard design er ren, men har nok plass og plass å lett tilpasses passer din stil. Tilpasse en headliner krever headliner fjernes helt fra HHR, tilpasset arbeidet gjort det mens det ligger på et flatt underlag og headliner reinstallert inn i bilen.

Instruksjoner

• Fjern headliner fra HHR. Bruk en stjerneskrutrekker til å fjerne synlige skruer fra sunvisors. Plast boliger rundt fire luften vents og to Last lysene i headliner kan trekkes ut ved hjelp av fingrene. Trekke luftinntakene ut og sitte dem til side. Dra Last lysene ned og koble ledningene bak dem å befri dem fra headliner.

• Start ytterst på headliner og begynner å trekke det fra taket ved hjelp av fingrene. Den holdt opp av plast klippene kan trekkes ut med mild kraft. Trekke headliner av bakdekselet på HHR den headliner styret ikke er bøyd eller skadet.

• Plasser headliner på store flate og kontrollere det gjeldende stoff materialet. Hvis materialet er skadet, kan du trekke den ut av headliner styret. Hvis det ikke er skadet, det kan være og dekkes med nytt materiale.

• Tegne en design eller ukomplisert figur ombord skum. Mange Chevrolet eiere velger Chevy bowtie symbolet fordi det er en enkel figur tegn og skar ut. Tegne figuren til den formen og størrelsen du ønsker å ha på taket av din HHR.

• Klipp figuren av skum styret med skarpe verktøyet kniv. Liten knicks eller kutt ikke merkbar, og hvis en brikke er brutt, det kan limes sammen igjen med spray limet. Plasser figuren i headliner styret i den nøyaktige plasseringen du ønsker.

• Spray baksiden av figuren og området hvor det skal plasseres på headliner benytter spray limet. Bruk en tykk belegge og la limet tørker i fem minutter. Trykk figuren på plass og la den stå i ti minutter.

• Plasser det nye stoffet over headliner styret og trimme den slik at en ekstra to inches overlapper headliner styret på alle sider. Snu stoffet og plassere den ved headliner styret. Spray et tykt lag med spray lim på baksiden av stoff og ambisjonene styremedlem, inkludert toppen av skum bord figuren. La limet blir tacky.

• Plass stoffet på headliner styret slik at begge limt står overfor hverandre. Bruk din hånd å glatte ut rynker og følger stoffet skum bord figuren. Stoffet skal dekke figuren, men figurens innramming bør bli sett på som et 3D-objekt i headliner styret.

• Sett headliner styret i HHR i omvendt rekkefølge av fjerningsprosessen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com