Hvordan erstatte en motor Control modul

July 26

Alle innsprøytning kjøretøy har noen form for datamaskinen, enten det er en motor control modul eller en programmerbar kontroll modul. Motoren kontrollmodulen bruker innspill fra ulike sensorer for å sende informasjon til andre sensorer og komponenter. Motoren kontrollmodulen stenger vanligvis en bakken krets for å aktivere en komponent, for eksempel en drivstoff injektoren. Det måler temperaturen på motoren via kjølevæske temperatursensor, slik at den kan justere timing som nødvendig, mål plasseringen av gass via stillingsføleren gass, og selv måle lufttrykk av luften utenfor, foreta nødvendige justeringer.

Instruksjoner

• Løsne de batteriet bakken kabel med en skiftenøkkel og angi kabelen til side, sikrer at det ikke touch metal. Avjorde deg i kroppen av jording deg selv mot metalldel. Selv den minste bit av statisk elektrisitet fra kroppen din kan skade datamaskinen.

• Tilgang til bilens motor control-modulen. Avhengig av året, merke og modell, kan det være plassert bak passasjer kick sidepanelet, under passasjer gulvbordet, i motorrommet eller under seter.

• Dra maskinen ut av bilen. De fleste er utstyrt til en brakett - bare unbolt beholde bolter med riktig socket eller fastnøkkel, så trekke datamaskinen ut langt nok fjerne pluggene på baksiden av datamaskinen. Fjerne pluggene. Noen er holdt i av plast tangs, mens andre har en bolt i midten av hver plugg, i tillegg til plast tangs.

• Ta av dekselet på datamaskinen for de som krever du utveksle PROM. Ta PROM av den gamle datamaskinen, bør du kunne trekke det ut for hånd - og sette den inn i sporet på den nye datamaskinen. Kontroller at alle pinnene er stilt opp, slik at ingen er bøyd. Sett på dekselet.

• Koble ledninger sele pluggene på baksiden av datamaskinen, ta vare ikke for å bøye noen av utstikkerne. Fest pluggene på plass og installere bolter. Installere datamaskinen i sin braketten. Erstatte teppet og trim molding.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com