Hvordan fortelle 2G fra 3G

May 25

Hvordan fortelle 2G fra 3G

Forskjellene mellom mobiltelefoner som gir 2G eller 3G signaler kan sees i hvor raskt hver innrømmer du å adgang websites. 2G, eller andre generasjon, system, som kalles også EDGE-nett, og er tilgjengelig fra de fleste mobilnettet tilbydere er betydelig tregere enn 3G-nettverk som er tilgjengelig på mange telefoner. Hvis du vil skille 2G fra 3G, må du åpne mobiltelefon innstillingene eller litteratur. Noen telefoner som iPhone 3GS, har alternativer for å veksle mellom 2 G og 3 G.

Instruksjoner

• Åpne nettleseren på mobiltelefonen din og forsøke å få tilgang til et nettsted. Se på indikasjon baren, som er vanligvis øverst på telefonens skjerm, som viser det cellular signalet. Hvis det sier 3G, så vet du du har en 3G-telefon.

• Tilgang til innstillingene av telefonen å finne nettverket. Hver telefon har en annen metode å få tilgang til Internett. Se brukerhåndboken til telefonen for å finne ut hvordan å gå til systeminnstillinger, hvor du kan finne informasjon om mobilen. Innstillinger, se om Internett er oppført som 3G eller EDGE.

• Tilgang til en mobiltelefon informasjon nettside som Phonedog.com opp å avgjøre om telefonen er 3 G eller EDGE. Skriv inn navnet på telefonen inn i søkeområdet av nettstedet og klikk "spesifikasjoner", og under nettleser nettstedet vil informere deg hvis telefonen 2G eller 3G. Følg samme fremgangsmåte ved å gå til webområdet for din mobiltelefon leverandøren.

Tips og advarsler

  • Din cellen telefon å emballering vil fortelle deg om telefonen er en 3G.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com