TurboCAD gjengi ikke i 3D

September 20

TurboCAD gjengi ikke i 3D

TurboCAD er en av de mest brukte CAD 3D modellering programmene på markedet. Den har mange av de samme verktøyene som hovedkonkurrenten, AutoCAD, samt noen det ikke har. Mange som opprette en modell i et program som TurboCAD vil eksportere modellen og deretter opprette en render av det i et annet program. Dette er ofte fordi de ikke skjønner hvor enkelt det er å gjengi ut realistisk 3D bilder direkte fra TurboCAD. Hvis du ønsker å opprette gjengir du modeller i TurboCAD, er prosessen ganske enkel.

Instruksjoner

1 Åpne TurboCAD. Velg "File" fra menyen og velg "Åpne." I dialogboksen som vises, Finn en modell du har arbeidet på at du vil gjengi og åpne den. Det må ha materialer brukt på den.

2 Gå til "Lys" panel og legge en lys på scenen. Klikk merket det lyset å omdreining den av.

3 Gå til "Alternativer" i menyen og velg "Render Scene miljøet." I dialogboksen som vises, angi "Kategori" til "Cubical" og "Miljø" "Ginza." Klikk "OK".

4 Klikk kategorien "Bakgrunn" heve "Intensitet" til 3. Deretter Velg "Alternativer" fra menyen og velg "Tegning Setup." I dialogboksen Velg "Render Scene lystetthet." Angi "Kategori" til "HDR."

5 Klikk på knappen "Rediger lystetthet". I dialogboksen som vises, velger du "Enkel miljø." Klikk avkrysningsruten "Skygger", angi "skygge" til "Hard" og kontroller "Shadow løsning" 0. Klikk "OK".

6 Gjengi scenen. Dette kan ta litt tid avhengig av datasystemet.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com