Opprette et arbeidsflytdiagram

April 14

Opprette et arbeidsflytdiagram

Hver arbeid prosedyre er en serie trinn som kan vises på et diagram å visuelt representere arbeid. Hvis trinnene er grafisk representert og koblet i rekkefølge, er resultatet et arbeidsflytdiagram. Grafikkfilterprogramvare med flytdiagrammer kan brukes til å opprette et arbeidsflytdiagram. Men, før du kjøper programvare, se Microsoft Visio på datamaskinen siden den er inkludert i mange installasjoner av Microsoft Office. Hver versjon av Visio er egnet for å lage et arbeidsflytdiagram.

Instruksjoner

1 Åpne din versjon av Microsoft Visio fra "Microsoft Office" valget på "Alle programmer"-menyen. Du kan også klikke "Start" deretter "Microsoft Visio 2003" eller hva versjon av Visio du har, åpne Visio fra "Start-menyen."

2 Klikk "Fil > Ny > Business Process" og velg "arbeidsflytskjema" fra listen over "forretningsprosessdiagrammer".

3 Klikk og dra hver figur du trenger fra "Arbeid figurer for dataflytskjema" til venstre, til tegningsvinduet. Gjenta denne prosessen til alle figurene er i tegningsvinduet.

4 Ordne figurene i flyt Arbeidsordre.

5 Klikk og dra den "dynamiske koblingen" i "Arbeid figurer for dataflytskjema" og plasser den mellom arrangert figurene du kobler dem til de venstre og høyre tilgangspunktene. Gjenta denne prosessen til alle figurene er koblet.

6 Klikk "Fil > lagret" gi diagrammet et navn, og klikk "lagre" for å lagre din arbeidsflytdiagram.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com