Fordelene med widescreen-LCD-skjermen

May 22

Fordelene med widescreen-LCD-skjermen

En flytende krystallskjerm (LCD) er en elektronisk skjermvisningen som ofte brukes for flatskjerm-TV samt som dataskjermer. Det LCD dataskjerm benytter revolusjonerende ankomsten av widescreen-skjermen. De fleste nye TVer samt dataskjermer er produsert med en widescreen-skjerm. I tillegg til størrelsesforholdet bredde og høyde som er større enn en standardskjerm, gir en widescreen-skjerm mange andre fordeler.

Bedre bilde

Bildet på en widescreen-LCD-skjerm er lettere å se. Dette er delvis på grunn av høyere oppløsning: Jo høyere oppløsning, jo bedre bildekvalitet. Mens standardskjermer spenner fra 17 til 19 inches, har en oppløsning på 1280 x 1024 med 5:4 bredde høyde størrelsesforhold; widescreen-skjermer har høyere oppløsning, fra 1440 av 900 1920 av 1200 (basert på størrelsen på skjermen), og størrelsesforholdet 16:9 eller 16:10 bredde og høyde.

Bedre skjermdekning

Lik oppløsning, formatering spiller en viktig rolle i en bred-skjermen LCD skjermen. Siden tradisjonelle skjermer har et sideforhold for bredde og høyde for en 5:4 som formatering, vises større svarte stolper (størrelsesområdet) over toppen og bunnen av skjermen mens du ser en film. Men med widescreen utfoldelse benyttes skjermområdet bedre. 16:9 til 16:10 bredde-til-høyde forholdet formatering på en LCD widescreen-skjerm gir bildet skal vises på hele skjermområdet og eliminerer som ellers ville være bortkastet på grunn av svarte kantene.

Bedre for programmer

Widescreen-skjermer forsterke visning erfaring. Spillere benytte widescreen-skjermer for en bedre spillopplevelse som større skjermer vise mer visuell informasjon. Fagfolk bruker widescreen-skjermer for visning og arbeider med office-programmer. Programmer har som Microsoft Excel, i en bred-skjermen, tillate at flere Excel kolonner skal vises samtidig, noe som hindrer brukere ofte å bla fra venstre til høyre. Widescreen-skjermer er også bedre for vanlige Internett-brukere, som vises mer informasjon for brukeren samtidig på skjermen. I en widescreen-skjerm, har brukeren ikke å bekymre deg mangler viktig informasjon som kanskje ellers være skjult for brukeren i en standard størrelse visning.

Bedre pris

Kjøpe en widescreen-LCD-skjerm kan også være kostnadseffektive som de er mye rimeligere i forhold til prisene for widescreen-plasma skjermer. Også på grunn av bedre plassutnyttelse eliminere widescreen-LCD-skjermer behovet for å kjøpe to skjermer som de gir mer visning/vise plass enn standard billedskjermer.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com