Bil lyd System installasjon Tips

September 26

Bil lyd System installasjon Tips

Legge til et lydsystem i bilen er en måte å øke verdien og at det skiller seg fra andre modeller. Legge volum, er bass og forbedre kvaliteten på lyden mulig gitt riktig komponent. Installere lyden blir enklere hvis du planlegge og følge noen grunnleggende tips.

Gjør din forskning

Før du installerer en ny sound system, forskning typene utstyr tilgjengelig og avgjøre hva som er best for deg. Foruten å jobbe innenfor budsjettet, kan du prøve å finne høyttalere, forsterkere og en mottaker som representerer en god verdi og vil passe inn i bilen med så få endringer som mulig. Snakke med teknikere på en lokal stereo installasjon butikk og besøker en retail showroom for å teste ut mottakere du kan være interessert i.

Frakople batteriet

Av hensyn til sikkerhet, må du alltid koble batteriet før du begynner installasjonen lydsystem. Du vil være i nær kontakt med ledninger som kan bære en kraftig kostnad, så å beskytte deg selv og ditt utstyr, bare bruk en socket for å koble en av batteriet fører. Dette hurtigtrinnet vil tillate deg å arbeide trygt, selv uten hansker.

Bruke en ledningsnett

Det er flere måter å få din nye bil lyd system kablet til høyttalerne og batteri. Mens skjøting ledninger vil tillate deg å tilpasse enhver mottaker å passe inn i en bil, kan du i stedet bruke en ledningsnett. Universell seletøy er tilgjengelig fra de fleste stereo forhandlere og vil tilpasse systemet du vil koble til bilens høyttalere med én kontakt. Skjøtes ledninger kan fray og rust over tid, sårer kvaliteten på lyden. En ledningsnett er det beste valget for holdbarhet og enkel installering.

Test Wire ledd

Hvis du trenger å delta bare ledninger, nøye fjerne plast isolasjon og Tvinn trådene sammen. Før lodding ledningene sammen eller lukke opp mottaker dekk i dashbordet, kan du kjøre en test for å sikre at alle tilkoblinger fungerer. Aktivere mottakeren og justere lyd kontrollene du har lyden i hver høyttaler. Også programmet en radiostasjon og slå mottakeren så på sikre din strøm tilkoblinger fungerer, og mottakeren holder minne innstillingene. Når du har utført en vellykket test, kan du fullføre installasjonen.

Dekke ekstra ledninger

Avhengig av systemets lyd oppsett, kan du ende opp med ubrukt ledninger fra høyttalerne eller mottaker. I noen tilfeller kan dette være blå ledninger som kontrollerer ekstrautstyr, for eksempel en ekstern antenne eller ekstern forsterker. Kontroller at disse ledninger er dekket med elektriske tape slik at de ikke kommer i kontakt med andre ledninger og forårsake nye kort krets.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com