Hvordan å skyte svart & hvit bilder med et digitalt kamera

September 23

Hvordan å skyte svart & hvit bilder med et digitalt kamera

Svart-hvitt fotografier kan se kunstnerisk tiltalende og har en karakter alle sine egne. Mens mange kameraer ha en innebygd monokrom, profesjonelle fotografer ofte unngå å bruke denne innstillingen og skyte i farge fordi monokrom-innstillingene typisk gi dårligere kvalitet svart-hvitt bilder. Skyting i farge og lage svart-hvitt bilder i post produksjon gir høyere kvalitet og større kontroll over det endelige resultatet.

Instruksjoner

• Angi utdataene til RAW hvis mulig. Ikke alle kameraer har denne muligheten, men de fleste SLR digitals gjøre. RAW står ikke for noe, men det får sitt navn fordi det er rå bildet før det konverteres. Dette gjør at du kan arbeide med mest grunnleggende digital foto informasjon før du konverterer til et endelig format. Hvis RAW ikke er tilgjengelig, vil JPEG fungere også.

• Unngå å bruke sterkt sollys når du fotograferer fotografier du vil konvertere til svart-hvitt. Skyting på overskyet dager eller inne, hvor du kan styre belysning, vil tillate deg å skyte bilder som vil være klar i svart-hvitt. For mye lys kan forårsake dype skygger som ikke konverterer godt i svart-hvitt.

• Angi ISO innfatning så lavt som mulig når du skyter bilder du vil konvertere til svart-hvitt. Svart-hvitt bilder tendens til å vise høyere nivåer av korn. Hvis dette er det du leter etter, kan ISO være høy. Hvis du vil skyte svart-hvitt som ikke viser kornete, slipp ISO så lavt som mulig.

• Åpne bilder i et bilde redigering programvare som kan redigere RAW-bilder. Kontroller om kameraet kom med programvare. Hvis kameraet kan skyte RAW, er det en god sjanse du har en grunnleggende rå redigering program.

• Gå til menyen "Rediger" og velg for å konvertere bildet til svart-hvitt. Alternativet kan også kalles monokrom. Når du har konvertert til svart-hvitt, åpne fargealternativer på fargemenyen og begynne å justere nivåene. Start med kontrast. Bruke levende forhåndsvisning hvis du har det og justere kontrasten for å finne den beste definisjonen mellom skyggene av bildet og forkant av bildet. Endre lysstyrke opp eller ned, avhengig av utseendet på bildet. Når du har finne balansen mellom kontrast og lysstyrke, justere metningen og nyanse til du har dybden av cellebakgrunn og fargelagte intensitet du ønsker.

• Konvertere RAW bildet etter at du har endret den. Du kan gjøre dette ved å gå til "Fil"-menyen og lagre eller eksportere JPEG eller alle annet image formatter du vil lagre bildet som.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com