Dekkes hærverk en automatisk bare ansvarsforsikring?

June 22

Dekkes hærverk en automatisk bare ansvarsforsikring?

Vandalisme å bilen ville ikke være dekket hvis du bare har ansvar dekning på bil forsikring. Hærverk dekket, men hvis du har omfattende dekning.

Nødvendig dekning

Ansvar dekning er nødvendig i de fleste delstater. Stater som ikke trenger det gjøre bilen eieren bevise han har tilstrekkelig finansielle eiendeler for å dekke kostnadene for noen ulykke han fører. Omfattende dekning er ikke nødvendig med noen stat.

Ansvarsforsikring

Ansvarsforsikring kompenserer personer ble skadet i en ulykke du forårsaket. Det vanligvis dekker deres medisinske regninger, tap av inntekter og smerte og lidelse, ifølge carinsurance.com.

Omfattende forsikring

Omfattende forsikring betaler for skader på bilen som ikke ble forårsaket av en ulykke. Dette omfatter tyveri, brann, hærverk, naturkatastrofer eller treffer et dyr mens du kjører, ifølge insure.com.

Hvile

Hvis vandalene kan bli funnet, kan politiet arrestere dem. Hvis de blir dømt, en dommer kan bestille dem å betale erstatning til deg, eller du kan saksøke dem i små krav domstol.

Et annet alternativ

Stater kan ha utsatt kompensasjon styrene som refunderer ofre når alle andre muligheter er oppbrukt. Noen stater, som Washington, begrense kompensasjon til ofre for voldelige forbrytelser. Sjekk med staten for å se om det dekker hærverk biler.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com