Hvordan å tappe solenergi til privat bruk

October 1

Nesten hver kilde energi som vi bruker i dag er en del av solens stråler som faller på jordens overflate. Sollys vi mottar innen en time er tilstrekkelig til å dekke ut våre energibehov for hele året. Med økende etterspørsel og priser på fossilt brensel, er utnytte solenergi den beste måten å redusere vår avhengighet av fossilt brensel. Dette kan gjøres på to måter: først av direkte konvertering av solens stråler til elektrisitet gjennom photovoltaic celler, og andre, ved hjelp av konsentrere solenergi (CSP). Bolig energi bruk kan følgende utstyr og teknikker brukes å tappe inn i solstråling.

Instruksjoner

Teknikker og utstyr som brukes til å trykke solenergi

• Innenlandske Solar vann varmesystemer

Det finnes to typer solenergi vann varmeovner. Den første er en tradisjonell flat tallerken collector system har en mørk flat tallerken absorber laget av aluminium eller kobber å absorbere og overføre varme. Andre er evakuert tube kollektoren systemet består av parallelle rekke av rør koblet til en ovn pipe. De er kostbare og mer effektiv så flat tallerken collector systemet.

En solar vann oppvarming har en gjennomsnittlig løpetid på 20 år, slik at det er kostnadseffektivt å bruke.

• Solar drevet lamper (solar lanterner)

Solar drevet lamper også kalt solar lanterns er basert på photovoltaic celler. De arbeider på prosessen med direkte konvertering av sollys til elektrisitet. Den har en tre-fire watt kikk på solenergi modul for kraftproduksjon og seks-volts batteri for lagring av det. En ideell lanterne gir tre til fire timer kontinuerlig lys fra en enkelt opplading.

• Utendørs solenergi Strømlys for hjem

Solar lights utenfor hjem i boligområder har et automatisk system som fange sollys om dagen og lagre energien i et oppladbart batteri. Når solen går ned, gir systemet automatisk strøm til LED lyspæren. Dette er en enkel måte å opprettholde en effektiv belysning utenfor hjemmet.

• Solar vent

Solar ventilen er en solenergi drevet ventilasjonsåpningene systemet brukes til ventilasjon av varm luft stede inne slangen. I motsetning til en vanlig ventilasjonssystem, er solenergi ventilen drevet av et solcellepanel installert på taket eller på bakken. Det er svært effektiv og krever minimum vedlikehold.

• Taket solenergi planter.

I dagens tid med kan et lite boligområde konverteres til et kraftverk ved å installere solcellepaneler på taket. Det kan være en off-rutenettet systemet for fange forbruk eller et koblet bæresystem selge overskudd elektrisitet til andre. Dette vil ikke bare hjelpe deg å eliminere avhengighet på konvensjonell energi, men også å tjene penger fra salg av elektrisitet med environment fordelene. Dette er en svært kostbare metode, krever langsiktig økonomisk planlegging, gjør den mindre attraktiv.

• Solens komfyrer

Solar Komfyr er basert på en "konsentrert solkraft" prinsipp som solstråling er fokusert på matlaging materialet. Dette eliminerer bruken av konvensjonelle drivstoff.

• Solcelledrevne batterier og ladere

Solar ladere (basert på PV celler) kan brukes til å lade batterier for å eliminere behovet for vanlig elektrisitet for små enheter og apparater.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com