Hvordan lage høyttalere fungerer når hodetelefoner er koblet

December 17

Hvordan lage høyttalere fungerer når hodetelefoner er koblet

I enkelte miljøer kan du bruke hodetelefoner mens lyd fortsetter å spille gjennom eksterne høyttalere. Utstyr som mest 5.1 og 7.1 Dolby lyd Hi-Fi mottakere og pre-amper bare gjøre bruk av den høyttaler bryteren på foran ansiktet. Drei knotten til innstillingen "A" eller "A + B" og de fleste hodetelefoner funksjon mens de eksterne høyttalerne fortsette å spille. På eldre og noen mindre sofistikert stereoanlegg, de fleste Apple og PC stasjonære og bærbare datamaskiner, samt alle tabletter og smartphones er får både hodetelefoner og høyttalere til å spille samtidig litt mer komplisert.

Stereo foreløpig fastsette

Mange eldre stereoanlegg har en front panel-montert hodetelefonkontakt. Denne stereoplugg aksepterer standard stereo telefon plugger montert på eldre modell stereohodetelefoner. Kontakten er kablet på en slik måte at når en hodetelefoner plugin er satt inn, pluggens ledninger åpnes, og dermed kobler de eksterne høyttalerne. Omgå dette, åpner mottaker kabinettet og finne høyttalerkablene fører til hodetelefonkontakten. Bruk to par alligator klipp fører til klippet en satt til den høyre høyttaleren og polakker og til venstre, vanligvis lett gjenkjennelige med deres annen farge belegg.

Stereo Permanent fikse

Du permanent kobler interne bryteren på hodetelefonkontakten av en stereo-mottaker, kan du erstatte "åpne pole" jack med en "lukket pol" jack. Fjerne plugg selv og enten loddetinn venstre og høyre høyttaler stolper over hverandre med en kort wire eller erstatte jack helt med type jack som ikke har innebygd bryterne koble.

Et annet alternativ

Om utdataenheten bruker en telefonkontakt av pluggen, en stereominiplugg eller to RCA-type knekt, finner du en adapter for å dele utgangssignalet. Dermed kan du koble hodetelefonene til én side av splitter og en par av passive eller drevet høyttaler i den andre halvdelen av kortet.

Datamaskiner, Pads, Pods og Smartphones

De fleste datamaskiner, tabletter og smartphones bruker stereominiplugg jack som lydutgang kilde. Med en minikontakt til to mini-Jack-adapter kan du bruke eksterne høyttalere, samt et sett hodetelefoner samtidig. Hvis du vil bruke de interne høyttalerne på den bærbare datamaskinen, bruke innebygde Bluetooth-funksjonen eller kjøpe en utenbordsmotor USB Bluetooth-adapter Hvis innebygd Bluetooth ikke er tilgjengelig. Du vil også kreve en Bluetooth trådløs hodetelefon. Når du konfigurerer Bluetooth hodetelefonen tilkoblingen, merker du interne høyttalerne og den trådløse Bluetooth-enheten spørsmål i Windows 8 eller Apple iOS 6.1 for å velge output høyttaler.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com