Hvor å opphøre folk fra stjeler kabel-TV

June 12

Tyveri av kabel-TV programmering tjenester er ikke bare en forbrytelse, det også koster ærlige mennesker mye penger. Uautorisert kabelen kobler redusere de nødvendige midlene en kabel selskap krever for å betale for infrastrukturen som bringer signalet i boliger og bedrifter som betaler for deres tjenester. På grunn av finansiering, måtte kabelselskaper øke å kompensere for manglende inntekter. Dette tilsvarer det som kan kalles en "tyveri skatt" i form av høyere TV priser. Hvis noen andre stjele kabel-tjenesten, du absolutt ende opp betale for at kabel-tjenesten.

Instruksjoner

• Gå til boksen for kabel-TV-tjenesten på utsiden av bygningen og spesielt merke til selene og retningen på boksen. Bli kjent med din kabelboks så du vil være i stand til å merke effekten av forsøkte innbrudd eller demontering. Også gjøre oppmerksom på hvor mange kabler gå inn og ut av boksen slik at du kan gjenkjenne ekstra kabler bør noen vellykket tappe inn i din egen kabel-boksen.

• Installere en lås hengelås på kabelboksen, eller ring din lokale kabel-TV selskap å komme installere en hvis en mangler. Hvis leverer en egen, kontroller at du er tilstede hvis du har kabelen arb slik at du kan låse boksen. På den tiden, kan kabel tekniker installere egne lås på boksen i stedet for at du skal fortsette med din egen.

• Rapport til selskapet ditt lokale kabel-TV, noen mistenkelige personer klatring poler og arbeide med kabel linjen øverst. Hvis en kabel tjenesten pickup eller lastebil ligger i nærheten, er sjansene store at du er vitne ulovlig installasjon av en kabel trykk kabel linjene. Rapportere denne typen aktivitet umiddelbart, som enkelte kabel-TV-selskaper tilbyr en gratis måned av kabel- eller noen andre belønning for de som rapporterer kabel tyveri.

Tips og advarsler

  • Aldri åpne din egen kabelboksen på "gjerne dele" din kabel-tjenesten med en venn eller en slektning i et tilstøtende rom eller leilighet. Dette utgjør tyveri kan land du svært alvorlige problemer.
  • Ikke forsøk å gjøre reparasjoner på kabelen systemet selv, som dette kan bli klassifisert som "adgang forbudt" eller "hærverk" i noen lokale jurisdiksjoner. Alltid har en kabel-tekniker utfører alle reparasjoner eller tilføyelser kabelen service hjemme eller på kontoret.

© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com