Hvordan synkronisere musikk på iPod Touch

May 19

Hvordan synkronisere musikk på iPod Touch

Hvis du har en iPod touch, kan du enkelt sette alle mediefilene, inkludert musikkfilene på enheten. Du kan definere iPod touch slik at når du kobler spilleren til datamaskinen, det vil synkronisere musikken til din bærbare mediespiller automatisk eller manuelt. Alt du trenger å synkronisere musikken på iPod touch er i boksen der iPod touch kom.

Instruksjoner

• Koble iPod touch til datamaskinen. Bruk av USB-ledningen som fulgte med din iPod å koble iPod touch til datamaskinen. Åpne iTunes på datamaskinen. Dataoverføre den fra Apple-webstedet og installere den hvis du ikke har gjort det allerede.

• Velg iPod touch. ITunes skjermen, klikk på iPod touch på venstre side av vinduet under "Enheter."

• Automatisk synkronisere musikken. Velg kategorien "Musikk" og sette en hake i boksen ved siden av "Synkroniser musikk." Du kan deretter velge alle sanger og spillelister eller bare utvalgte spillelister. Hvis du vil synkronisere bare bestemte spillelister, velger du ønsket spillelister. Når du er ferdig, klikk på "Apply" og musikken begynner å synkronisere iPod touch. Når synkroniseringen er fullført, får du en melding som sier "iPod synkroniseringen er fullført."

• Manuelt synkronisere musikken. Velg kategorien "Sammendrag", velg "Manuelt administrere musikk" eller "Manuelt administrere musikk og videoer," avhengig av hvilken versjon av iTunes du har installert. Klikk "Apply". For å legge til musikk nå, bare klikk på musikkategorien til venstre på skjermen og dra titler til "iPod" under "Enheter" som er også til venstre på skjermen. Legge til en spilleliste på samme måte. Du kan bruke "Kontroll" eller "Kommando" å velge og legge til flere elementer samtidig.

• Koble iPod touch. Når du er ferdig med å synkronisere musikken på iPod touch, velger iPod under "Enheter" skjermen og klikk på ikonet "Kaste ut".


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com