Hvordan sette opp hjem Media rom

August 5

Hvordan sette opp hjem Media rom

Som hjem media utstyr fortsetter å komme ned i pris, velger mange mennesker å gjøre langsiktige investeringer i å sette sammen en state-of-the-art hjem media rom i stedet for å bruke penger konstant på å se en film på storskjerm. Selv om type hjem media rom du definere kommer helt an på hvor mye penger du kan bruke, holde et par ting i tankene når du går gjennom prosessen med å konfigurere den.

Instruksjoner

• Velge rett plass. Hvis du har mye penger å bruke på blendingsgardiner og vindu gulvbelegg, du velger et rom som har få (om noen) windows og er fra noen veier og gater hvor høyt trafikken kan passere.

• Velg riktig posisjon for hvor seere vil være. Før du plasserer TV eller surround sound høyttalerne, må først du bestemme hvor er det beste stedet for betrakteren. I de fleste tilfeller, dette er vanligvis i midten av rommet, men avhengig av størrelsen og formen på rommet--- og antall personer som vanligvis ser på TV i rommet---dette kan være i en rekke steder.

• Velg TV du vil bruke og plassere den på veggen. Avgjøre hvis du ganske enkelt plassere en flatskjerm-monitor på en vegg eller bruke en forseggjort projeksjon-basert TV. Hvis du bruker en projeksjon systemet, må kontoen for områder både skjermen og faktiske projektoren.

• Plass høyttalerne. For en full media rom vil du bruke en 5.1 surround lyd system. Dette betyr fem høyttalere peker mot hvor betrakteren sitter og en subwoofer til bass. Fem høyttalerne må plasseres slik: senterhøyttaleren foran betrakteren, front-høyre kanal til høyre for TV, front-venstre kanal til venstre for TV, bak høyre kanal i ryggen og til høyre for rommet, tilbake venstre kanal bak i rommet til venstre og subwooferen ideelt på bakken bak betrakteren. Subwooferen kan være skjult under sofa eller andre sitteplasser ordning.

• Skjule ledningene. Et stort antall ledninger er knyttet til hjemmemedier systemet, kjører fra TV til DVD/Blu-ray spilleren og høyttalerne. Slik skal du kjøre ledningene gjennom vegger eller under tepper (som er anbefalt, som det fungerer som god lydisolasjon).

• Bestemme hvor du skal sette DVD. Noen mennesker liker dem å være gjemt i skuffer som gjør rommet mindre rotete, mens andre liker å sette dem på hyllene vise biblioteket hjemmevideo materiale. Den beste måten avhenger helt på egen preferanse.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com