Hvordan å finne ut om min gamle tilbehør arbeid med min iPhone 3Gs

February 12

Formen på saken på iPhone 3GS er fysisk litt tynnere og mindre enn hver iPhone flyene. Dette kanskje bestemte tilbehør som fungerte helt fint med eldre iPhone fungerer ikke på alle med din 3GS. Men fortsette andre tilbehør å arbeide fordi selve enheten nederst på iPhone er det samme.

Instruksjoner

• Sted din iPhone 3GS til en forankringsstasjon eller i en enhet som en sak, bilmontering eller andre lignende tilbehør. Noen tilbehør som er utformet spesifikasjonene for tilfellet dimensjonene på eldre iPhones sannsynligvis fungere ikke med iPhone 3GS, men dette er ikke universell. Hvis iPhone føles løs i en sak, være en bilmontering eller ikke passer på en dock fungerer tilbehøret ikke med iPhone.

• Sjekk for iPhone-batteriet å lade. Hvis din eldre tilbehør er utformet for å gi noen type strømtilkobling til iPhone 3GS, for eksempel en FM-sender, billader eller andre lignende tilbehør, lader den også iPhone batteri. Hvis iPhone 3GS synes å passe på tilbehøret men batteriet ikke umiddelbart begynne å lade, tilbehøret ikke fungerer med iPhone.

• Skyv kabel datatilkoblingen til data kabel-porten nederst på iPhone 3GS. Noen eldre tilbehør som ikke er utviklet for å fungere med saken av iPhone og plugg i bunnen bør ikke ha problemer arbeider med en iPhone 3GS eller selv en nyere modell, som iPhone 4.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com