Bilen CD feilsøking

July 11

Ingen låter i bilen gjør en rolig pendler eller en dødelig-kjedelig roadtrip. Når CD-spilleren slutter å fungere, er den naturlige tendensen å slite en kostbar reparasjon når lyden av kasse bjeller jingler i hodet ditt. ikke bekymre deg. Før du hodet til verksted for et estimat på bilstereoen, kan du prøve disse feilsøkingstrinnene for å diagnostisere og muligens løse problemet selv.

Begrense problemet

Begrense problemet til et bestemt område. Du kan raskt avgjøre hvis radioen fungerer, men ikke CD-spiller, eller hvis ett sett stereohøyttalere vil produsere lyd, men den andre par er taus. Når du har isolert problemet, kan du spare tid og konsentrere seg om en løsning. Rask rettsmidler inkluderer sjekke balansen og visne kontroller på CD-spilleren til å avgjøre om noen høyttalere fungerer, men ikke andre. Hvis CD-spilleren ikke kan slås på og ingen lys vises på kontrollpanelet, pop panseret på bilen og Kontroller strømkabelen knyttet til positiv terminalen batteriet for en sikker tilkobling. Også sjekke sikringsskapet i strømkabelen til se hvis glass sikring innsiden er blåst.

Sjekk ledninger

Hvis du ikke får lyd, kan du bruke en strømmåleren tilgjengelig fra elektronikkbutikker som Radio Shack sjekke gjeldende flyt gjennom høyttalerkablene. Skru eller fest på grillen dekslene for høyttalerne og skru høyttalerne selv fra montering. Fest alligator klipp til høyttalerkablene. Hvis du får en lesning, har du sannsynligvis en blåst høyttaler, siden gjeldende får gjennom men høyttaleren produserer ingen lyd. Hvis det er ingen lese på meter, kan du ha en ødelagt eller frakoblet høyttalerledningen et sted langs linjen. Den enkleste løsningen er å kjøre nye høyttalerledningen i stedet for å prøve å finne og reparere brutte wire.Også bruke måleren sjekke forbindelser til alle separate komponenter, inkludert power forsterkere (vanligvis installert under førersetet) og subwoofere.

Feilsøke CD-avspilling

Sjekk ledningsnett for en sikker tilkobling på baksiden av CD-spilleren bruke en lommelykt se under dashbordet. Hvis selen er sikker og alle andre tilkoblinger til å virke, kan du koble positiv kabelen fra bilbatteriet i minst 10 minutter, som vil føre til CD-spilleren å fabrikk forhåndsinnstillinger. Dette kan løse avspillingsproblemer, men du må tilbakestille FM stasjoner og klokken.Løse "skiven feil" meldinger ved å rense CDen spilleren med en linse-rengjøring laserprodukt. Disse er formet som en CD med en liten børste på én side som feier av laserlinsen rengjøring av fordeling og lo, som kan akkumuleres raskt i en bil. For å legge til rengjøringseffekt, plass en dråpe rubbing alkohol på børsten. Tillat alkohol til å fordampe helt før du prøver å spille en CD.Du kan også rengjøre og buff CDer med en lofri klut dyppet i rubbing alkohol for å fjerne fingeravtrykk, flekker og skitt.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com