Feilsøking Sandisk Sansa 2GB MP3-spiller

March 29

Introduksjon

2GB Sandisk Sansa MP3-spilleren er en elektronisk enhet kan spille av digitale musikkfiler. Det inkluderer tilleggsfunksjoner som en radio tuner, en Glimtet card ekspansjon sprekk og videoavspilling evner. Noen ganger møter Sandisk Sansa problemer. Lær hvordan feilsøking en Sandisk Sansa 2GB spilleren arbeider for å gjenopprette enheten din MP3 til tidligere funksjonaliteten.

Utelukke grunnleggende Hardware og Software problemer

Kontrollere stabiliteten av Sandisk Sansa MP3-spillerens maskinvare og programvare for å begrense omfanget av din innsats for feilsøking. Kontroller at spilleren har en full batteriladningen koble Sandisk Sansa til datamaskinen ved hjelp av den medfølgende USB-ledningen og venter på den gule lading ikon å viser på spilleren skjermen. Sikre Sandisk Sansa intern programvare er oppdatert ved å laste ned de nyeste firmware-oppdateringene fra webområdet Sandisk.

Feilsøke fil problemer på 2GB Sandisk Sansa MP3-spilleren

Se gjennom de digitale filene for kompatibilitet konflikter som forårsaker feil på Sandisk Sansa MP3-spilleren. Dette er en av de vanligste årsakene til problemer når du prøver å spille sanger på enheten. Slå på slutten av hver av musikkfiler på datamaskinen og sjekk at de ende med "MP3" eller ".wma." Bruke Sansa Media Converter programvare (inkludert på spillerens opprinnelige programvare installasjonsdisken) konvertere andre filer til et format som er kompatibelt med din MP3-spiller. Kontrolle at du har alle rettigheter til sangene. Noen sanger som de som er kjøpt i iTunes eller Windows Media butikken, krever en person til å gi hver spiller avspilling rettigheter. Hvis Sansa-spilleren ikke er bekreftet, vil det ikke kunne spille av beskyttede filer.

Kontakt Sandisk Teknisk Support Hotline

Kontakt Sandisk Teknisk Support Center hvis alle feilsøking forsøk mislykkes å gjenopprette Sandisk Sansa til feil status. Enkeltpersoner dekkes Sansas ett års garanti, eller enkeltpersoner er villige til å betale en liten avgift, kan kontakte Sandisk elektronisk via sin støtte nettside (kobling i ressurser-delen) eller via telefon (866-726-3475).


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com