Hvordan angir jeg re min Internett-innstillinger på en glimtet Cricket telefon?

August 1

Angi nytt for Internett på en mobiltelefon som du har blinket til Cricket forhåndsbetalte nettverk å bruke Internett på mobiltelefon. Blinkende mobiltelefon er en prosedyre som innebærer reprogramming den å matche Cricket nettverk sekvenser. Så lenge mobiltelefon du "flash" til Cricket er Internett-klar, kan du bruke telefonen tilgang Internett på Cricket nettverket. Velg en Cricket serviceavtale som kommer med en mobildata-alternativet for å bruke Internett via Cricket nettverket.

Instruksjoner

• Ta din mobiltelefon til den nærmeste Cricket-butikken og spørre representant til å aktivere telefonen Cricket. Det er ikke mulig å bruke Internett på Cricket telefonen til tjenesten er aktivert. Blinkende bare kan telefonen brukes på Cricket nettverket fra et teknologisk synspunkt.

• Velg en månedlig serviceplan som inkluderer en tildeling av mobildata som samsvarer med planen du brukte på siste operatør. Cricket bruker ikke kontrakter. Imidlertid kan velge en månedlig serviceplan du betaler en flat avgift for en bestemt tjeneste i stedet for å betale så du går.

• Begynne å bruke Internett på Cricket-datanettverk. Innstillingene for forrige Internett fungerer ikke fordi de svarer med legitimasjon for din tidligere carrier, som du er ikke lenger en kunde. Etter at du en telefon til Cricket, må du bruke Cricket mobildatanettverk til å koble til Internett.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com