Stiler av lastebil seter

July 9

I de senere årene lastebilprodusenter som Ford, har General Motors og Dodge tilbudt et bredere utvalg av forbruker og kommersielle lastebiler med vanlige, utvidet og mannskap førerhus. Lastebil seter har også blitt mer variert, med flere sete stiler erstatter den tradisjonelle benk sitteplasser i eldre lastebiler.

Høy Back stil

Høy baksetene er ofte funnet i SUVer, full-size lastebiler og kommersielle lastebiler. En høy baksetet er tiltenkt sitter høyt og er egnet for høye personer, folk som trenger ekstra ben rom og barnet bilseter. Studier har vist høy tilbake stilen være ubehagelig og mangler støtte for kommersiell lastebilsjåfører og passasjerer, men.

Lav Back stil

Lav baksetene er ment for mindre lastebiler. Disse setene sitter nederst i forhold til bilens bakruten og er best egnet for kortere enkeltpersoner og folk som liker å sitte høyt. Setene vanligvis hvile tilbake og kan brettes enkelt mot fronten. Lav back stil sete inneholder ofte justerbar hodestøtter. Ekstra store lommer i baksetet fører og passasjer gir en ekstra bonus.

Benken stil

En baksetet er en lang enkelt sete plassert i lastebilen eller i tredje rad. Benken seter vanligvis brett fremover og hvile tilbake for lagring bruk. Mange lastebil modeller gir hodestøtter og armlener med benk seter. Kommersielle drivere med lange bilturer, kan benken setet gi plass for en lur.

Senteret konsollen sete

Senteret konsollen setet monterer mellom de høye og lave tilbake setene for en ekstra passasjer og inneholder vanligvis armlener, lagring og kopp holdere. Lagring er tilgjengelig i konsollen og under setet. Når en annen passasjer er ridning i en lastebil, kan alle tre personer sitte i fronten ved å løfte konsollen for å avsløre den tredje plass.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com