Hvordan å installere høyttalere gjennom døren til et fire kanals forsterker

November 7

Hvordan å installere høyttalere gjennom døren til et fire kanals forsterker

Når du har en fire kanals amp installert, er det tid å koble høyttalerne døren til for førsteklasses lyd. Nøkkelen til å installere høyttalere til en fire kanals amp er å vite at du har hver høyttaler koblet til riktig utgang på amp. Eventuelle avvik vil påvirke din evne til å balansere eller visne høyttalerne.

Instruksjoner

• Fjern stereo fra dashbordet på bilen. Bak dashbordet finner du ledningene som vi må koble døren høyttalerne til forsterkeren. Hvis din ledninger ikke er merket, må du finne en koblingsskjemaet. Alle biler er forskjellig, er ledningen. Du kan bruke koblingen ressurs 1 finne wire fargene for bilen.

• Finn høyttalerkablene til bilen din. Det vil være en positiv og negativ for fremsiden venstre, foran høyre og venstre, og bak høyre.

• Stripe isoleringslaget på slutten av 8 biter av høyttalerledningen. Du må fjerne ca en halv tomme på hver side av ledningen. Kabelen skal kunne nå fra stereo til plasseringen av amp med litt slakk.

• Bruk en t-tap utnytte høyttalerledningen må bak stereo. For å bruke en t-tap, bare putte munnen på t-Trykk på linjen du trenger for å skjøte inn. Bruker wire-crimpers eller et par tenger, presse ned før du føler det lås. Når det låser, jaws metall i skjemaet en tilkobling med wire. Dette lar deg skjøte eller utnytte en wire uten å kutte den.

• Skyv høyttalerledningen i den andre enden av den t-tap og presse det med tenger eller crimpers før det danner en tett forsegling.

• Tape positive og negative ledningene sammen for hvert sett med høyttalere. Dette kan du enkelt finne dem når du kobler dem til forsterkeren.

• Koble hver tekstdel høyttalerledningen til sine respektive plasser på amp. Amp tydelig markerer hvilken kanal er for som taler. Hver høyttaler får sin egen kanal, og ikke to høyttalere skal dele en kanal. Den enkleste måten å sikre at du ikke lage dette er å starte på den ene siden, og jobbe deg rundt bilen. For eksempel foran høyre (positive og negative), til bak høyre (positive og negative), til bak venstre (positive og negative), front venstre (positive og negative).

• Justere gevinster til rundt 60 prosent av maksimum. Dette er vanligvis sweet spot for de fleste forsterkere. Noe om lag 75 prosent inviterer mye forvrengning, og er forferdelig for høyttalerne.

• Deaktivere low pass-filteret hvis din forsterker har en. Innvendige høyttalere bør bare kjøre på høye pass, og uten bassforsterking.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com