Hvordan installere en dekk-plugg

April 7

Flatt dekk er ingen ide om en god tid. Det er mange forskjellige skum tetningsmasse på markedet i dag som vil reparere liten punkteringer til dekkene, men du må installere en dekk plugg for større punkteringer (som fra en spiker). En dekk plugg fungerer som en slags gummi kork som er forseglet i dekket og returnerer den til stand ved å tilby en fleksibel lapp. Lære å installere en dekk plugg hjelper deg å reparere din egen flate dekk, uten å måtte betale for utgifter av tauing eller skal bilmekaniker.

Instruksjoner

• Parkere bilen på en plan overflate. Delta på parkeringsbremsen. Løsne det lug vanskelige problemer på flatt dekk, men fjerner ikke seg. Jack opp bilen og erstatte kontakten med jack står, slik at vekten av bilen er på stands og flatt dekk av bakken. Fjern det lug vanskelige problemer og fjerne dekk.

• Finne objektet som har punktert din dekk og forårsaket flat. For eksempel finne spikeren du kjørte over. Lirke det ut med fingrene eller bruk en liten tang til å trekke spikeren fra dekk.

• Ta proben fra dekk plug kit. Det er to verktøy inkludert i kit; hver har en metall stang med en plast t-håndtak knyttet til den. En stang ender i ser ut øyet på en nål, og den andre er glatt. Verktøyet glatt stang er sonden. Åpne tube gummi sement inkludert i pakken ved å skru ut toppen og fjerne den. Snu toppen opp-ned og presse det skarp spiss støpt inn toppen gjennom folie forseglingen på røret. Pels sonde med gummi sement, skyv den så langt som du kan i dekk punkterte og deretter trekke sonden.

• Fjerne ett av pluggene fra pakken. Faktiske dekk pluggene er rød i farge og trykkes i strimler på et lite stykke voks papir. Bare fjerne en plugg og tråd det gjennom nål verktøyet, slik at endene av pluggen er jevnt fordelt gjennom. Coat pluggen med bare noen få dråper gummi sement.

• Presse nålen punktering, bare forbi nåløye selv. Vri håndtaket på verktøyet en 1/4 slå, og deretter dra pinnen. Pluggen bør forbli i punktering. Hvis ikke, så re tråd pluggen og sette det inn igjen, men slå den litt mindre enn før (pluggen ikke forblir i punktering hvis du har slått den mer enn en 1/4 slå).

• Skjær endene av av, om en 1/8-tommers over slitebanen av dekket, og du er ferdig.

Tips og advarsler

  • Vær en dekk plug kit i hanskerommet på bilen din. Det er ikke nødvendig å fjerne dekk for å installere plug-in, og du kan fikse din flat overalt.
  • Ikke forsøk å reparere en punktering til sideveggene i dekkene med et dekk plug kit. Skade på sideveggene vanligvis ikke kan repareres og dekket må erstattes. Hvis du kjører på et dekk med en reparert sidevegg ringen kunne blåse ut mens du kjører og forårsaker en alvorlig ulykke.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com