Hvordan sammenligne spesifikasjoner på en Crossover GPS

January 1

Hvordan sammenligne spesifikasjoner på en Crossover GPS

En crossover GPS­enhet er en beregnet på bruk i flere innstillinger. Slike enheter vanligvis prøver å blande portabiliteten og topografiske kart over håndholdte GPS-enheter med veikart og størrelsen på på veien GPS-enheter.

Betraktninger

Før å få inn de tekniske spesifikasjonene av spesifikke GPS-enheter, kan du vurdere hva du skal bruke enheten. Mens overganger er konstruert for flergangsbruk, har noen bedre håndholdt funksjoner, mens andre gir bedre veien navigasjonsfunksjonene. Funksjoner som stemme spørsmål og store skjermer er bedre egnet for inne-bil styringen, mens en liten pakke og ruggedness bør uansett mer til dem som primært bruker deres enhet som håndholdt.

Ekspert innsikt

Mange anerkjente elektronikk gjennom nettsteder gjennomgang GPS-enheter (se ressurser). Disse vurderinger kan hjelpe deg å forstå noen forvirrende tekniske spesifikasjoner og gi deg perspektiv i kvalitet og beste bruker for en bestemt enhet. Sammenligne ekspert anmeldelser i stedet for bare sjekke det teknikken spesiell tilbyr verdifulle og profesjonell innsikt, klart legge ut de positive og negative aspektene av en gitt enhet.

Smartphones

Mange smartphones er i stand til GPS-navigasjon. Avhengig av telefonen og GPS tjenesten, kan dette alternativet gir en balansert blanding av bærbare og i bilen. Funksjoner i smartphones krever vanligvis et tjenesteabonnement eller kjøp av en ekstra telefon app.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com