Hva er inne i en bil batteri?

May 9

Den sitter rolig ligger under panseret på bilen, stort sett ubemerket før det er et problem, men fremdeles benytter samme teknologi som har vært i bruk i flere tiår. En rask titt inn i motorrommet av nesten alle vil avdekke en stor, tung svart plastboks med ledninger festet på to steder. Det er, selvfølgelig, en bil batteri, men vet du hva som er inni den?

Fakta

Hjertet av typisk bil batteriet er battericelle. Dette består av negative og positive plater, beholder og elektrolytt. Batteriet plater må gjøres av ulike metaller, og i bil batterier metaller valgfrihet bly og bly oksid. For en elektrolytt brukes en blanding av svovelsyre og vann. En enkeltcelle kan produsere 2.1 volt, så for å imøtekomme bilens 12-volts elektrisk system det er seks celler i en bil batteriet. Når bilbatterier, platene er gruppert sammen med isolerende skilletegn og stropper (som kobler platene) i et element, som vanligvis seks installeres deretter i batterirommet.

Slik fungerer det

Som dynamoen lader batteriet, settes frie elektroner på negative plater, forårsaker den negative og positive plater å erverve en forskjell i potensial, og elektrisk press eller spenning, resultater, når de er koblet med en belastning, elektroner flyt over krets, equalizing forskjellen i potensial. Denne flyten av elektroner er hva gir strøm for hva batteriet blir kalt til makten. Når platene har lik kostnader, batteriet er utladet og må lade opp før den kan brukes igjen

Funksjonen

En bil har mange funksjoner, mest spesielt å gi makt måtte skru motoren til å få det i gang. Denne funksjonen innebærer ikke bare startende (som er den største uavgjort på ampere), men også av tenning og elektronisk bensininnsprøytning systemet. Bil batteriet vil også gi strøm for kjøretøysystemer som lys, radio eller alarm når bilen ikke kjører. En av de lite kjente funksjonene batteriet er å fungere som en kondensator i bilens elektriske systemet, dermed utjevning strøm.

Fordeler

Den viktigste fordelen for en bil å ha en bil batteri er at det tillater for lagring av energi i lange perioder. Dette er viktig fordi bilens Dynamo bare genererer vekselstrøm (AC) elektrisitet, som ikke kan lagres. Gjeldende fra bilens batteri er likespenning (DC). Uten batteriet, vil vi fortsatt bruke en sveiv foran motoren starte våre biler. En fordel med måten bilbatterier er konstruert er relativ letthet som de kan byttes.

Advarsel

Elektrolytt inneholdt innenfor en bil batteri, en blanding av vann og svovelsyre er svært etsende og vil brenne huden og potensielt føre til blindhet hvis det gjør kontakt med øynene. Aldri prøve å åpne en forseglet batteriholderen. Når ladingen, kan svært eksplosivt hydrogengass samle øverst på batteriet, så ta vare ikke å ta med en gnist eller flamme i nærheten.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com