Hvordan maksimere kanalene en DTV-boks

April 16

Hvordan maksimere kanalene en DTV-boks

Når det gjelder å få digital TV-stasjoner, har du tre alternativer. To første er lønn å bruke tjenestene til kabel og satellitt, og tredje er en DTV omformer. Hvis du ønsker for å maksimere stasjonene fra DTV omformer esken, må justere noen av innstillingene og kjøpe riktig utstyr for å forbedre mottak og tilgjengelig antall stasjoner.

Instruksjoner

• Finn en antenne med en utvidet signalrekkevidde. Signalet vises på emballasjen i miles. Jo større området, på kraftigere antennen er mer stasjonene det er i stand til å motta. Noen antenner er stand til å oppdage stasjoner fra mer enn 70 miles away.

• Koble antennen til din omformer og deretter til TV. Koble ledningen kjører fra antennen til "I" porten på boksen DTV omformer.

• Koble en koaksialkabel til "Ut"-porten på boksen digital omformer og sett den motsatte enden av kabelen inn i "In"-porten på TVen. Vanligvis leveres denne kabelen utstyrt med digital omformer, men hvis du ikke kan kjøpe den fra din lokale elektronikk butikken.

• Flytt antennen fra metall objekter i ditt hjem. Disse metallgjenstander gjenspeiler signalet fra antennen, redusere mengden av radiostasjoner tilgjengelig og kvaliteten på signalet.

• Slå på TV, boksen DTV omformer og antennen, hvis det krever en strømkilde. Trykk "Meny" på digital omformer og velg "Channel Scan"-funksjonen. Boksen converter nå søker over antennesignal å se hva stasjoner er tilgjengelige.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com