Tegn på Timing belte problemer

June 28

Timing belte brudd er en av de vanligste årsakene til biler bryte ned. Ved å ha en idé om hva en timing belte er og hvor lenge det varer vanligvis, har du en generell ide om når du skal erstatte den. Kjenne vanlige tegn på slitasje vil også hjelpe deg fra å bli sittende fast på siden av motorveien eller andre veien med en brukket timing belte.

Definisjon

En Registerreim og timing kjeden cam belte er del av en forbrenningsmotor. Den kobles veivakselen til camshaft(s), som kontrollerer åpning og lukking av motorens ventiler. Noen biler har bare én kamaksel; andre har mer enn én. Registerreimer brukes med motorer som har overliggende kamaksler i stedet for gamle timing kjedene fordi de er lettere og billigere å produsere.

Kontrollere motoren ventiler

Kamaksler åpne og lukke inntak og eksos ventiler i motoren. Dette lar luft opprette forbrenning og åpninger eksos som kommer fra forbrenning eksplosjoner. En riktig kalibrert timing belte flytter camshaft(s) på halvparten av hastigheten veivakselen og i tid med bevegelse stempler å holde overliggende cams snu til rett tid og rekkefølge slik motoren kjører riktig.

Varighet av bruken

En timing belte vil vare fra 60.000 105 000 miles, avhengig av merke og modell av bilen, hvor det drives og hvor godt bilen opprettholdes. Andre faktorer kan bidra til hvor lenge tidspunktet beltet kan vare, inkludert produsenten defekter. Se brukerhåndboken for å få en idé om hvor lenge timing belter på din spesielle bilmerke og -modell sist.

Forebyggende pleie

Hvis du utfører vedlikehold på kjøretøyet, vil din mekaniker vanligvis merke Registerreim slitasje når du tar bilen for vedlikehold. Hvis mekanikeren antyder du erstatte tidspunktet beltet, er det best å følge hans råd. Dette vil spare deg en masse problemer og penger nedover veien.

Tegn av Registerreim slitasje

Noen vanlige tegn timingen belte kan være seg ut omfatter:Bilen er spyr ut mer eksos enn vanlig.Høy kjørelengde bilen er vanskelig å starte.Motoren vibrerer, forårsaker bilen å riste.Bilen slås av mens du kjører og spinner over raskere enn normalt når du prøver å starte den.

Når tidspunktet beltet bryter eller mislykkes

Hvis bilen dollar og stopper, er det sannsynligvis for sent. Beltet er sannsynligvis ødelagt eller ellers mislyktes. Hvilken søkemotor du avgjør hvor mye sikkerhetsstillelse skade oppstår når tidspunktet beltet bryter. I forstyrrelser motorer føre en timing belte pause til skade på alvorlig ventiler og skade andre motordeler. En noninterference, også kjent som "fri wheeling," motoren vanligvis ikke lider av så mye skade. Men det vil fortsatt koste deg ganske litt erstatte timingen belte når den er ødelagt og andre deler som ble skadet da beltet.

Tips

Selv har timingen belte erstattet, bør du også vurdere å erstatte vannpumpen, belte strammer, termostat og kamaksel sel. De vil sannsynligvis allerede være slitt eller om utslitt. Erstatte dem kan samtidig som din timing belte spare penger på arbeidskraft og spare deg ekstra turer til mekaniker.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com