Typen Motor til bruk i en elektrisk motorsykkel

October 23

Elektriske motorsykler har dukket opp som et alternativ til vanlig gass-drevet motorsykkelen. Med teknologien tilbyr forskjellige elektriske motorer, fra AC - til DC-drevet, kan velge mellom motorene resultere i ulike forestillinger.

Historie

AC eller vekselstrøm, motors typisk valg av elektrisk motor for ulike programmer, siden de reflektert holdbarhet og lav pris. Men med markedet for elektriske motorsykler vokser, var en bedre motor for å drive en bil nødvendig.

Funksjonen

DC eller likestrøm, motorer i elektriske motorsykler tilbyr nøyaktig kontroll over dreiemoment og ulike hastigheter, i motsetning til AC elektriske motorer som er mer flyktige under bruk. Faktisk kan både børstet og børsteløs DC-motorer brukes å oppnå kraften som trengs.

Betraktninger

Børsteløs DC-motorer, som bruker en permanent magnet som reagerer med interne sensorer for å generere bevegelse, har to fordeler over hvilken børstet. (Hvilken børstet bruker liten arm børster for magnetisk kontakter i å skape bevegelse.) Børsteløs DC-motorer bruk ikke sparking innenfor deres design og funksjon, gir mindre utslipp av ozon. Også produsere børsteløs DC-motorer mindre elektrisk støy, som forbedrer estetikk, komfort og ytelsen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com