Gjør det selv dekk reparasjon

May 14

Bildekk kan ta mye av straff, så spretter en lekkasje i en tar litt innsats, betyr reparere tar innsats også. Hvis lekkasjen var en bivirkning av overdreven dekkslitasje, skal dekket erstattes uansett. Hvis resten av dekket er fortsatt god, men er det mulig å reparere lekkasjen selv med riktig kit fra en automatisk forsyning butikken. Den gode nyheten er at du ikke trenger å bekymre deg for å fjerne dekk fra hjulet for å endre en slange siden automatisk dekk har vært slangeløse i år.

Forberedelse

Reparere dekk er mye enklere ved å fjerne hjulet fra bilen først. Løsne det lug vanskelige problemer før du øke bilens tilsvarende slutten på jack, og deretter fjerne dem i "fem star" mønster der du fjerne mutteren overfor en du fjernet. Hjulet fjernet, finne der lekkasjen er på dekk. Dette kan være lett hvis et stort objekt punktert dekk og er innebygd i den. Hvis lekkasjen er mindre, kjøre en blanding av såpe og vann over dekk og se etter boblende; Dette er der lekkasjen ligger. Trekk ut alle objekter fast i dekket med tang, trekke den ut i samme retning som løpebaner ansiktet. Når du har fjernet alt fra utsiden, kan du bruke en dekk reamer for å rense ut dekket fra innsiden. Kontroller at dekket har blitt helt renset tidligere lapp det.

Lapp

At oppdateringen du har er riktig størrelse, sovrapponetelo lekkasjen å teste den. Området rundt lekkasjen bør være polert slik det er glatt å holde oppdateringens sement. Coat en syl med denne sement og kjøre syl. av dekkets hull til coat den med sement, forlater syl. i hullet når gjennom. Nå, bruke vulcanizing sement til lappen selv og dekkets skadet område. Når denne sement er grundig tørket, Påfør et tynt lag av det til oppdateringens stilk og dra stammen gjennom hullet. Kuttet stammen ned til du kan ikke lenger føler det når du kjører hånden over dekk slitebanen. Når oppdateringen er fullført, kan du kjøre flere såpevann over det at det er ingen flere lekkasjer.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com