Bobiler som får god gass Millage

August 19

Bobiler som får god gass Millage

Hver RV'er vet at bobiler er ikke akkurat en miljøvennlig måte å reise. De spiser massevis av gass og ofte transport bare et par folk. Plus er hele poenget med å eie en bobil å dekke mye bakken som mulig og se land, så du kjører i dager. Ditt hjem på hjul er ikke billig å kjøre, heller. Shoppe rundt etter RV med beste gass kjørelengde.

Søkemotor

Du kanskje ikke har innsett dette, men bobiler med dieselmotorer få mye bedre gass antall som dem som kjører på bensin. Faktisk kan en dieselmotor få dobbel eller muligens tredoble miles av en bensin-versjonen. Bensindrevet bobiler får et gjennomsnitt på fem til ni miles per gallon, avhengig av bobil og din kjørevaner. Diesel bobiler får et gjennomsnitt på 9 til 15 miles per gallon. Selv om diesel motor boliger kan koste mer i utgangspunktet, kan de spare penger i det lange løp. Du må bare til drivstoff på bensinstasjoner som bærer diesel, akkurat som kommersielle truckers.

Vekt

Selvfølgelig, jo større og tyngre motor hjemmet er, fattigere gass kjørelengde. Stor klasse A bobiler få verste kjørelengde, på rundt 5 miles per gallon for bensinmotorer. Størrelsen på bobil er ikke det eneste som legger vekt, skjønt. Jo mer luksuriøse motor hjemme er, de tyngre det er sannsynlig å være. Full størrelse kjøleskapet, King size-seng og badekar legge vekt. Hvis du er sleping et annet kjøretøy bak deg, vil dette også redusere gass kjørelengde. Hvis du vil kutte ned på ditt drivstofforbruk, vurdere om du virkelig trenger alle disse funksjonene.

Aerodynamikk

Vinden drar vil også øke din drivstofforbruket. Noen bobiler er spesielt utformet med avrundede hjørner og vinklet hetter for å redusere luftmotstanden og forbedre gass kjørelengde. Vind møter motstand ved RV og styrker RV å forbruke mer energi å presse gjennom denne motstanden. Hvis det er viktig for deg å spare penger på drivstoff, må du finne en bobil som er aerodynamisk utformet for å redusere luftmotstanden.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com