Hvordan lage skinn bilseter se nye

March 12

Hvordan lage skinn bilseter se nye

Skinn bilseter som ikke har blitt omsorg for riktig er raske til å vise sine slitasje og kan koste deg penger når det er på tide å selge bilen. Kort for å erstatte setene, det er ingen reell måte å etterlate skinn seter ser nye. Men hvis du tar vare på din skinnseter og vedlikeholde dem riktig, kan du opprettholde det nye bilen utseendet i årene som kommer.

Instruksjoner

• Rengjør og behandle din skinn bilseter regelmessig bruker lærprodukter som er utformet for bruk i biler. Best av disse produktene tilbyr condition pluss ultrafiolett (UV)-beskyttelse som hjelper forhindre plasser blekner i solens sterke stråler. Vær spesielt oppmerksom på områder som får mye stress (setet seg) eller begynner å sprekk eller forsvinne. Pensle alle skitt unna med en myk børste før du begynner å gni produkter i skinn. Fanget skitt kan ripe plasser.

• Hold din skinn av sollyset. Solen er ikke bra for skinn, det gjør at læret å tørke ut og visne. Beskytte plasser ved å holde sollyset unna når det er mulig. Dette betyr parkering i garasje og bruker en bil cover eller en frontruten parasoll blokkere skadelige stråler når plasser.

• Sette bilsete dekker over alle plasser. Setetrekk kan ta misbruk av daglig bruk, og deretter erstattes enkelt, i motsetning til skinnseter. Setetrekk vil hindre mot sollys, rifter, riper og flekker fra sølt mat eller drikke. Dekke baksetet i bilen i en sete dekker også, spesielt toppen av seter nær bak frontruten. Dette er et område som er spesielt utsatt for falming.

• Reparasjoner etter behov. Liten tårer eller falmet områder av Lær vil ikke øke med alder eller tid. For å minimere skade, har profesjonelle reparasjoner utført etter behov. Du kan re fargestoff din bil sitteplass selv, men hvis resultatene er dårlig, kan du oppdage du gjort problemet verre.

Tips og advarsler

  • For å løse mindre filtrert eller flekker, kan du bruke et skinn fargestoff produkt for å sette fargen tilbake i misfargede områder på plasser. Bare sørg for at du får fargen som samsvarer nøyaktig med bilens interiør. Hvis plasser er sterkt skadet og repareres, kan du bestille et nytt sett fra produsenten eller en etter-markedet forhandler. Når de nye setene har ankommet og installert, ser omsorg for dem riktig å holde dem ny.

© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com