Hvordan bygge bro to subwoofere sammen

November 22

Subwoofere er ideelle lyd komponenter for gjenskape ekstremt lavfrekvenslyder og genererer dyp basslyd materiale. Mange hjem og bil hørlig situasjoner ring for mer enn én subwoofer å øke mengden av bass produsert. med bare et par ledninger modifikasjoner er det mulig å bygge bro to subwoofere sammen for å arbeide på samme mate.

Instruksjoner

• Koble feed kommer fra mottakeren til første subwooferen. Bare utvide høyttalerledningen kommer fra forsterker (eller forsterker) til input terminalene på subwooferen. Subwoofer skapet vil sannsynligvis ha klipp-stil koblinger som lar deg Trykk ledningskontakten, sett ledningen og løse ut kontakten for å holde wire på plass. Sikre begge høyttalerkablene på plass før du går videre til trinn 2.

• Sett inn en annen høyttalerledningen i første subwooferen. Stripe isoleringslaget fra slutten av en to - til tre - fot lang del av stereo wire. Trykk klipp-stil-kontakten på subwooferen og sett den andre ledningen på samme måte som ledningen installert i trinn 1. Pass på at ledningen installert i trinn 1 ikke faller ut av sted under tilkobling til nye span av wire.

• Koble løs stereo ledningen til andre subwooferen. Arbeider med den løse enden av stereo ledningen du koblet til første subwooferen i trinn 2, stripe isoleringslaget å avsløre en liten del av kobbertråd. Koble denne delen av ledningen til andre subwooferen på samme måte brukes til å koble ledningen i trinn 1. Når ledningen er koblet, har du lykkes Bridge to subwoofere.

• Teste lyd. Når broen er fullført, slå stereoanlegget på et lavt volum. Lytte til hver subwoofer å sikre det skaper en nøyaktig reproduksjon av lyd og lyden er ikke ødelagt, forurenset med statisk eller svak. Gradvis øke volumet, fortsetter å lytte til subwoofere å bekrefte at de arbeider riktig. Hvis ett eller begge subwoofere ikke fungerer, kontroller at stereo ledningen er sikkert koblet til og at den totale impedans samsvarer av de kombinerte subwoofere ikke overstiger produksjon av forsterkeren.

Tips og advarsler

  • De mer subwoofere du installerer, mer luften de kan flytte; denne økningen i bevegelse i luften resulterer i mer basslyd og vibrasjon. Bruk bare kvalitet subwoofere og forsterkere, lav kvalitet komponenter kan forårsake bivirkninger.
  • Vær forsiktig med å overskride forsterkerens utgangseffekt; typisk forsterkere støtter laster ned til to ohm; Hvis de kombinerte impedans samsvarer med din subwoofere er lavere enn to ohm, må du kanskje en større forsterker eller andre høyttalere.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com