Hva bør du bruke fjerne Stud som har skåret Flush til en motorblokk?

August 23

Når en bolt bryter i motorblokken eller topplokk, må du ta en beslutning om hvilken metode du skal bruke til å fjerne bolten. Det første du må vurdere er om bolten brøt bunnet ut i hullet, over torqued eller rustne. Bolter som har bunnet ut i hullet eller vanskeligere å fjerne med en skrue extractor. Sveising prosedyren fungerer mest alle forhold, selv med aluminium hoder. Dette er langt den mest effektive måten å fjerne en ødelagt bolt uten forårsaker ytterligere problemer. Det krever en Tig eller Mig wire sveiser. Ikke bruk en pinne sveiser eller oksygen og acetylen på grunn av ujevn oppvarming.

Skruen Extractor

Hvis en sveiser er utelukket, vil det være nødvendig å forsøke å trekke ut brutt bolten med bruk av en skrue extractor. Denne prosessen må brukes med forsiktighet i alle aspekter. Du ønsker ikke å bore et hull i bolten nær tråder, vinklet på noen måte, og til slutt, du ønsker ikke å bryte extractor i bolt-hull. Dette åpner en stor kan ormer. Skruen avsug pause gjør lett, så lett det.

Det finnes to typer skruen avsug-konisk firesidede en og omvendt drill spiral type. De fire sider er best hvis bolten er også tett trekke ut uten videre rust penetrant, de er lettere å fjerne uten å bryte. Hvis en skrue extractor bryter i bolten, boring det videre er utelukket.


Du trenger en drill med skarpe borekroner, center punch, rust penetrant, liten hammer, liten jeksel, en skrue extractor og en skrunøkkel fjerne extractor.

Skruen Extractor prosedyre

Grind toppen av bolten flatt hvis mulig uten å berøre blokken. Center punch bolten, gjør visse det er døde. Bruker en liten drill bit gjøre helt vertikale pilothull. Forstørre hullet for å tillate innsetting av skruen extractor. Nyt bolten med rust penetrant. Tapp extractor rett i hullet i bolten. Roter extractor med en skiftenøkkel eller bore. Pass på at du ikke bruk for mye kraft. Holde bløtlegging bolten med rust penetrant.

Sveising metode

Denne metoden krever en metall skive med en senterhullet mindre enn diameteren på bolten med utvendig diameter større enn bolt diameter og en mutter. Plass vaskemaskinen over bolten med hullet sentrert på bolten. Plass sveiser bakken så nær bolten som mulig. Tack sveise bolten å vasket gjennom senterhullet. Sveise i mer enn ett sekund på et tidspunkt og la den avkjøles i et minutt eller to. Plasser mutteren øverst og på vaskemaskinen og hev den på vaskemaskinen gjennom sentrum bare.

La den avkjøles. Spray det rust penetrant under vaskemaskinen slik den når bolten. Bare slå bolten.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com