Hvordan du får den beste avtalen på en ny bilen

December 27

Kjøpe en ny bil er en stor økonomisk investering, men du kan redusere beløpet hvis du vet hvordan å få best mulig avtale. Nye biler har produsenter foreslo utsalgspris (MSRP) klistremerker, men det er et oppblåst beløp og smart bilen kjøperen får bilen for mye mindre. Du må vite når å kjøpe bilen, gjøre de riktige forskning og være forberedt på å gå av bilen mye hvis selgeren ikke er felles. Disse taktikkene vil hjelpe deg en rimelig pris.

Instruksjoner

• Kjøpe nye bilen under ferien eller bare før neste årets modeller er lansert, hjem og finans thenest.com nettstedet anbefaler. Biler er veldig treg mellom jul og nyttår, og forhandlere er vanligvis ivrig etter å kvitte seg med eldre modeller når nye utgis. De er mer villige til å gi gode tilbud på disse tider, og mange produsenter tilbyr rabatter for å bringe prisen ned enda mer.

• Beregne kostnaden som forhandler av ny bilen og gjennomsnittlig salgspris i ditt område. Faktura forhandlere, Edmunds og andre automotive nettsteder kan du enkelt finne faktura priser. De også vise hindring, som er penger videre til forhandleren fra fabrikken. Edmunds har også forum hvor folk fra hele landet liste det de betaler for bestemte fabrikater og modeller. Dette vil hjelpe deg å fastsette en realistisk tilbud for bilen.

• Skrive ut alle undersøkelser og legg den i en mappe som du kan bruke til å handle for din nye auto, Philip Reed av Edmunds råder. Dette vil vise selgere at du er en seriøs kjøper og at du er utdannet på prisinformasjon.

• Kontrollere beholdningen på lokale forhandlere å innskrenke stedene som har egnet autos. Mange bilforhandlere lar deg søke hele beholdningen online så du trenger ikke å kaste bort tid og gass besøker bil mange som ikke har det du ønsker.

• Besøk første forhandlere og ta en prøvekjøring. Gi selgeren tilbudet og la ham vite det er fast. Selgere brukes forhandlinger og kjører for å snakke med deres manager. Denne taktikken sløseri din tid og er utformet for å slite deg ned. Si du er på en tidsplan og vil bare bo i en angitt tidsperiode, forhandling Dynamics foreslår. Være forberedt på å forlate hvis selgeren forsøker å dra prosessen ut. Dette vil ofte føre til du kunne få plutselig prisen. Det er mange andre bilen mye hvis du får det ikke der.

Tips og advarsler

  • Reed sier du kan strømlinjeforme prosessen auto-kjøp av forespørsel om tilbud via e-post fra flere forhandlere. Gjør din forskning, og sende ut forespørsler til alle dine lokale partier og velg det som gir deg den beste prisen. Insistee på får en sitere skriftlig og ignorere forhandlere som sier, "bare komme og vi lover vi vil gi deg den beste avtalen."
  • Vokt dere for dokumentasjon avgifter som kan øke nye auto prisen med flere hundre dollar, Reed advarer. Noen stater cap denne avgiften, men andre tillater forhandlere å lade hva de vil og det er ren profitt for forhandleren. Dokumentasjon gebyret er ofte forhåndstrykt på kontrakten, men du kan insisterer at det trekkes fra prisen du forhandlet for bilen. Ellers være klar til å forlate og ta et annet sted.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com