Hvorfor er Hybrid Cars bedre for miljøet?

April 5

Hvorfor er Hybrid Cars bedre for miljøet?

I 2009 representert hybrid bilsalg 2 prosent til 3 prosent av det samlede markedet. Salg, allerede øket, forventes å stige enda kraftig med oppadgående bevegelse av gasspriser. According to the website hybridcar.com, hybrid car sales totaled 23,654 units for the month of April 2010, an 8 percent increase over sales during April 2009. En meningsmåling utført av hybridcar.com indikerte at over 60 prosent av nye bilkjøpere minst vurdere en hybrid.

Om

For fleste tilsvarer begrepet hybrid bedre gass kjørelengde og en nedgang i giftige utslipp. Men ikke alle hybridbiler er like. Hybrider bruke mer enn én kilde til makt til å flytte rundt. Alle kommersielt tilgjengelig hybridbiler er bensin-elektriske hybrider. Det finnes forskjellige typer hybrider (mild, hjelpe eller fullstendig) som arbeider i ulike måter å oppnå ulike mål i miljøgevinstene og -effekter. Forskjeller i varianter av hybrider defineres av forskjeller i deres drivetrains.

Elektrisitet

Når du sammenligner batteriet til bensin makt, er elektrisitet langt mer effektiv. I 2007 beregnet den elektriske strøm Research Institute bensin måtte koste ca 75 cent per gallon å være så effektiv som en fulladet hybrid elektrisk bil. Bensin er ikke det billig siden 1970.

Olje

I 2005 anslått US Department of Energy's Pacific Northwest National Laboratory at tre fjerdedeler av landets små biler kan lades med eksisterende elektrisk rutenettet uten å bygge nye kraftverk. Det videre anslått at om alle kjøretøyene ble erstattet med hybrid elektriske biler de ville fjerne behovet for 6,5 milliarder fat olje per dag, eller 52 prosent av nåværende amerikanske olje-import.

Utslipp

I henhold til National Resources Defense Council, mer enn en halv av nasjonale rutenettet er drevet av kull, og i områder der elektrisk hybrids belastes gjennom kull-leverte strøm, det er muligheten for økte nivåer av utslipp av sot og kvikksølv. Når renere elektrisk kilder som vind og solenergi er mer utbredt, reduseres imidlertid utslippene.

Fremtiden

Hvis hybridbiler skal ta en større andel av bilen markedet, må prisene redusere til et punkt der de er mer lik de av nonhybrid modeller. Inntil hybrider utvikles videre og drivverket teknologien er ikke så dyrt, skal det være vanskelig for produsenter å produsere hybrider kostnadseffektivt og passere besparelser på forbrukerne.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com