Hvordan å få finansiering for en klassisk bil

July 6

Enten du vurderer kjøp av en klassisk bil som en investering, et middel for transport eller litt luksuriøse men velfortjent belønning for et liv godt bodde, er det nå mulig å få finansiering for kjøpet. Selv om finansiering kan øke kostnadene for en klassisk bil betydelig, kan finansiering en klassisk bil kan du kjøpe den nå i stedet for å vente et år eller to før du bedre råd.

Instruksjoner

• Bestem hva du har råd om kjøp av en klassisk bil før du søker finansiering, enten som et engangsbeløp eller månedlig betaling.

• Vurdere å vente et år eller to for å erverve en klassisk bil hvis det betyr at du trenger ikke å få finansiering. Heftig månedlige utbetalinger kan skjemme din glede av ettertraktet besittelse, eller tvinge deg til å fungere så mye å gjøre betalinger som du har ikke tid til å nyte bilen.

• Bruk listen over låneinstitutter ved BuyClassicCars.com for å identifisere långivere som gir finansiering for klassiske biler og andre spesialkjøretøyer (se ressursene nedenfor).

• Velg bilen du vil kjøpe og bestemme sannsynlig prisen som du vil være i stand til å forhandle en avtale.

• Bruke online på ett eller flere av børsnoterte låneinstitutter å få en klassisk bil kjøp lån. Hvor mye finansiering som du vil kunne få baseres på långiver fastsettelse av markedsverdi av bilen som du ønsker å skaffe finansiering.

• Vurder alternative låneopptak strategier for å finansiere en klassisk bil, som låne mot ditt hjem egenkapital eller en avgang plan som en helhet livsforsikring. Slike lån kan tilby gunstigere rente enn långivere som spesialiserer seg på finansiering klassiske biler.

Tips og advarsler

  • Pass på å komme i over hodet. Finansielle rådgivere vanligvis fortelle sine kunder å finansiere langsiktige nødvendigheter som bolig og transport, men for å unngå å gå i gjeld for luksus kjøp.
  • Være forsiktig med å sende flere lånesøknader online eller andre steder. Det kan være tiltalende og tilsynelatende enkle som en måte å handle for de beste kredittperioder og renter. Gjør flere samtidige kreditt programmer kan imidlertid forårsake kredittvurdering å falle hvis det gir deg kreditt profilen til noen som kan være overextending selv.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com