Typer Timing lys

November 1

Timing lys er nødvendig å justere avfyring tidspunktet for tenningen for riktig forbrenning av drivstoff. Drivstoff brenner med en konstant hastighet avhengig av komprimering i motoren. Motorens RPM øke, tidspunktet motoren komprimering og strøk synker, selv om brenselet virketid fortsatt relativt konstant. For å brenne samme prosent av drivstoff som en inaktiv, må tidspunktet for gnisten være avansert nok for å gi drivstoff mer tid for å brenne.

Funksjonen

Det finnes ulike timing lys, alle tjener samme mål. Disse timing lysene forskjellige RPM spekter, funksjon og evne til å operere på flere gnist systemer og flere funksjoner. Funksjonene kan inkludere en bor meter, en turteller, timing manuell forhånd og en evne til å arbeide med fire-, seks - og 8-sylindret motorer (og også på to-syklus motorer).

Typer

Standard induktiv timing lyser nonadjustable xenon tube lys. Det vil vise timing merket på en inaktiv; noe over en inaktiv må være interpolert.Målestokk digital induktiv beregner lyset vil være i stand til timing både en to-syklus samt en innhold motor. En annen god funksjon er en knapp som gjør at timingen lyset å fremme lyset å vise tidspunktet på ulike RPM. Når motoren er en ledig, skal knotten justeres så timingen preg på den Veivaksel skivene er på "0" preg på timing pekeren. Når merket er justert til "0" preg på pekeren, angir knotten mengden grader at timingen er avanserte eller tilbakestående på det tidspunktet. Som RPM er økt til 2000, flyttes timing merket mot klokken som tenningen fremskritt gnisten. En slå av knotten vil bringe Merk tilbake til "0" preg på pekeren. En titt på knotten angir mengden forhånd at RPM. Bedre timing lysene vil også ha en turteller innebygd i enheten. Har en bryter for å veksle fra RPM til timing. Noen av disse lysene vil ha to knapper å fremme tidspunktet i motsetning til en knute. De beste enhetene har også en bor meter å kontrollere tiden spolen lades. En poeng-type tenning, kan dette lagre poeng fra brennende eller pitting ved å gi muligheten til å angi nøyaktig punkt gapet.

MSD

I et flere gnist distribusjon (MSD) system, er en spesiell timing lys nødvendig å angi riktig opprinnelige timingen. En flere gnist systemet gir av en rekke gnister gjennom en rekke grader av beregner. Derfor må timing lyset indikerer begynnelsen av sekvensen. Dette er hvor mange timing lys er mangelfull: de bli forvirret med flere gnist og plukke en tilfeldig gnist. Alltid spør eller kontroller timing lampen å se hvis den er kompatibel med MSD har du MSD på bilen din.

Sikkerhet

Pass på at timingen lys ledningene er sikre og klare til alle bevegelige deler. Aldri legge induktiv pickupen nær eksos, siden det vil smelte fra varmen. Omsorg bør alltid tas induktiv pickupen vedlegges en MSD tenning wire. Den sikreste måten er å feste det til antall "1" ledningen med av motoren.

Operasjon

Koble batteristøpslene til de riktige terminalene. Koble induktiv pickupen RPC_C_AUTHN_LEVEL_PKT_PRIVACY antall "1". Kontroller at alle kabler er fri for forstyrrelser. Start motoren og mål lyset på den harmoniske belastningsfordeling og plate timing, timing dekselet. Med motoren tomgang slå på timing bryteren på baksiden av timing lyset eller presse avtrekkeren, hvis så utstyrt, til timing preg på den harmoniske belastningsfordeling linjer opp med "0" preg på timing platen. Les antall grader på forhånd eller retard på timing light. Justere timing som nødvendig å matche anbefalte timingen på etiketten under panseret som gir timing spesifikasjoner. Heve RPM til 2500, utfører samme prosedyre og kontroller lampen for den totale advance.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com